اولین جلسه شورای استانی ستاد صبر مازندران به منظور ارتقاء فرهنگ صلح و سازش برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، رییس کل دادگستری مازندران در اولین جلسه شورای استانی ستاد صبر استان گفت: ارتقاء فرهنگ صلح و سازی، بخشایش و رضایت از اهداف ستاد صبر است و این ستاد به منظور نهادینه کردن فرهنگ صلح و سازش در جامعه و برای حل بخشی از اختلافات ایجاد شده است.
حجت الاسلام اکبری افزود: نهادینه سازی عدالت ترمیمی در جامعه، نظاممند کردن و تقویت مشارکت و افزایش تعامل نهادهای مردمی با رویکرد صلح و سازش از دیگر اهداف ستاد صبر است.
او ادامه داد: شوراهای حل اختلاف با تکیه بر تعالیم دینی و اثرگذاری فرهنگ اسلامی با هدف ترویج صلح و سازش بین طرفین پروندههای قضایی توانسته نقش مهمی در احیاء ارزشهای اصیل دینی و ملی مدارا و صلح داشته باشد.
رییس کل دادگستری مازندران گفت: استفاده از فضای رسانه و ضبط برنامههای مرتبط از سوی صداوسیمای مازندران و بهره گیری از ظرفیت ۴ هزار و ۲۰۰ پایگاه بسیج در مازندران میتواند در انجام برنامههای ستاد استانی صبر تاثیرگذار باشد.
رسیدگی به انواع پروندهها در ستاد استانی صبر
حجت الاسلام اسماعیل نژاد افزود: کلمه صبر مخفف صلح، بخشایش و رضایت است تا افراد را به اهتمام در موضوع عفو، گذشت و ایثار دعوت کند.
او گفت: ستاد استانی صبر ستادی است که با حضور شخصیتهای برجسته استانی، حکومتی و نمایندگان دستگاههای مربوط به منظور ارتقای فرهنگ صلح و سازش، بخشایش و رضایت و نظاممند کردن همکاریهای نهادی در این راستا در دادگستری استان تشکیل میشود.