استاندار کهگیلویه و بویراحمد از اخذ مجوز آشیانه و استقرار بالگرد برای این استان خبر داد.
کلانتری به تلاش های شبانه روزی همه دستگاه های اجرایی و طبیعت دوستان برای خاموش کردن آتش جنگل های گچساران در چند روز اخیر اشاره کرد و افزود: ایجاد استخرهای تامین آب بالگردهای اطفای حریق نیازی است که به کاهش زمان خاموش کردن آتش و کاهش خسارت به عرصه های طبیعی کمک می کند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: اخذ مجوز آشیانه استقرار بالگرد و همچنین گرفتن مجوز بالگرد ملکی اورژانس در استان از تلاش های به ثمرنشسته مسئولان است که امیدواریم بتواند بستر مدیریت بهتر بحران در زمان حوادث را فراهم کند.
کلانتری اضافه کرد: در آتش سوزی جنگل های گچساران با وجود حضور میدانی همه مسئولان استانی و شهرستانی برای نظارت و مدیریت بهینه اما برخی افراد این تلاش ها را نادیده گرفتند و خدمات دولت را زیر سوال بردند.
وی بر استفاده از ظرفیت جوامع محلی برای حفاظت از جنگلها تاکید کرد و افزود: باید این افراد تجهیز و آموزش داده شوند.
استاندار گفت: از محل اعتبارات بحران محیط زیست و منابع طبیعی هر کدام ۲۰ نیرو برای پایش و حفاظت از جنگلها به کار بگیرند.
فرماندار گچساران هم گفت: وسعت منطقه آتش سوزی از کوههای فتح و نیمدور، مارین، دیل در خامی تا ارتفاعات نارک بود.
اتابک با بیان اینکه وزش باد، سخت گذر بودن و وسعت زیاد کار مهار را کند کرده بود، افزود: در این آتشسوزی نیروهای مردمی در کنار امدادگران تا آخرین لحظه مهار حضور داشتند.
وی تاکید کرد: خاموش کردن شعلههای سرکش آتش در دمای بیش از ۴۸ درجه سانتیگراد با وجود وزش باد کار بسیار دشواری بود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: در عملیات اطفای حریق جنگلهای گچساران که ۶ روز به طول انجامید ۷۰ سورتی پرواز برای اعزام ۵۰۰ نفر به محل آتش سوزی انجام شد.
دادستان مرکز استان نیز گفت: با کسانی که قصد خدشه دار کردن زحمات نیروهای امدادی در آتشسوزیها را دارند برخورد میشود.
ملک حسینی افزود: ما از نقد سازنده استقبال میکنیم، اما کسانی که با رسانههای بیگانه همراه میشوند و مطالب دشمن شاد کن منتشر میکنند برخورد میشود.