مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: حتی یک کیلوگرم گوشت دامی که به صورت غیرمجاز کشتار شده مورد تایید دامپزشکی نیست.
عبدالله بهمنش افزود: استفاده از گوشت هایی که با کشتار غیرمجاز انجام می شوند می تواند موجب ابتلا به بیماریهای مختلفی از جمله تب مالت، تب کریمه کنگو و هاری شود.
وی ادامه داد: همچنین ضایعات کشتار و خونآبه باعث شیوع بیماری های ویروسی خطرناکی می شود.
مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه وقتی ذبح دام در کشتارگاه انجام می شود تحت نظارت دامپزشکی است و روند منجد شدن و نگهداری در سردخانه را طی می کنند اضافه کرد: با این روش درصورتی که دام حتی مبتلا به بیماری هم باشد، بیماری از بین می رود و منتقل نمی شود.