دانشمندان در انگلیس هشدار دادند، به علت همزمانی کرونا و آنفلوانزا در زمستان و ناتوانی نظام بهداشت و درمان، ممکن است تا ۶۰ هزار نفر جان خود را از دست دهند.
این آکادمی گزارش داده است هنوز کاملا روشن نیست در دورانی که کرونا همه گیر شده است، نظام بهداشت و درمان در زمستان که بیماریهای عفونی فصل سرما فرا میرسند، چگونه عمل خواهد کرد.
براساس این گزارش، برآورد میشود زمستان امسال، شمار بیماران مبتلا به عفونتهای زمستانی و نیز مرگ ناشی از آنفلوانزا، دو برابر "سال عادی" در انگلیس شود و ۱۵ تا ۶۰ هزار نفر، جان خود را از دست بدهند.
در این گزارش همچنین آمده است فهرست بیماران منتظر درمان، ۵ میلیون نفر افزایش مییابد.
روزنامه گاردین نیز به نقل از گزارش آکادمی علوم پزشکی نوشت: در فصل زمستان امسال، به علت کمبود نیروی انسانی بیمارستانها و نیز تخت در این مراکز، پذیرش بیماران نیز دشوارتر خواهد شد.
همزمان با کاهش محدودیتهای کرونایی در انگلیس جهش تازه در شمار مبتلایان و جان باختگان از کرونا در این کشور ثبت شده و موجب افزایش نگرانیها در این کشور شده است.
در انگلیس بنا بر امار ارائه شده دولت تا کنون بیش از پنج میلیون و ۲۳۳ هزار نفر به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و بیش از ۱۲۸ هزار و پانصد نفر نیز جان باخته اند.
الکل عامل ابتلای ۷۴۰ هزار نفر به سرطان در جهان
خبر دیگر اینکه براساس مقاله منتشر شده در نشریه علمی لنست (Lancet)، نوشیدن مشروبات الکلی قطعا در بروز سرطانهای کبد، سینه، روده بزرگ، روده، مقعد، گلو و مری نقش دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، در تازهترین مقاله جدید منتشر شده در لنست آمده است، دانشمندان هشدار میدهند حتی نوشیدن میزان اندکی مشروبات الکلی، خطر ابتلا به سرطان را افزایش میدهد.
بررسی ها، از جمله مطالعه سال ۲۰۱۸ در انگلیس نشان میدهد آگاهی مردم از رابطه الکل با سرطان، اندک است به گونهای که فقط یک دهم از مردم انگلیس میدانند نوشیدن مشروبات الکلی، به بروز سرطان منجر میشود.
به نوشته گاردین، براورد شده است در سال ۲۰۲۰ میلادی، ۷۴۱ هزار ۳۰۰ نفر در جهان، در پی نوشیدن الکل، به سرطان مبتلا شده اند. نویسندگان مقاله منتشر شده در لنست از دولتها خواسته اند بر روی شیشههای مشروب الکلی، هشدار بروز سرطان را منتشر کنند، مالیات بر الکل را افزایش و تبلیغات درباره مشروبات الکلی را کاهش دهند.
روزنامه گاردین به نقل از هریت رامگی (Harriet Rumgay)، عضو آژانس بین المللی پژوهش درباره سرطان که از نویسندگان گزارش لنست است، نوشت: از آنجا که میان نوشیدن الکل تا بروز سرطان، فاصله زمانی وجود دارد، آگاهی عمومی در این زمینه، اندک است بنابراین برای افزایش آگاهی مردم باید بیشتر تلاش شود.
به نوشته گاردین، در سال گذشته میلادی، ۵۶۸ هزار و ۷۰۰ مرد و ۱۷۲ هزار و ۶۰۰ زن در جهان، به علت نوشیدن مشروب الکلی، به سرطان مبتلا شده اند که بیشترین نوع سرطان در این افراد، سرطان گلو، مری، کبد و سینه بوده است.