سومین دوره تربیت کارشناس جمعیت با حضور ۶۰ نفر از بانوان در مجتمع فرهنگی نور استان قم آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکزقم،
وی با اشاره به اینکه این دوره از ۲۴ تیر آغاز شده و تا ۱۵ مرداد ادامه دارد افزود: برای این دوره ۱۶ جلسه آفلاین با توزیع محتوی آموزشی به صورت الکترونیکی در قالب متن و صوت از طریق فضای مجازی و ۳ جلسه نیز به صورت حضوری و در قالب کارگاهی برگزاری خواهد شد.
خانم نیک نام با بیان اینکه بانوان حاضر در این دورهها شامل ۶۰ نفر از بانوان نخبه حوزوی، دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و فعالان فرهنگی در دو دوره مقدماتی و تخصصی هستند افزود: این کارشناسان پس از گذراندن دوره در تمام عرصههای و ابعاد مرتبط با جمعیت فعال خواهند شد و با تشکیل کارگروههایی در سطح کشور در قالب اعزام مبلغ و گروههای جهادی موضوع ارتقا مولفههای جمعیت را پیگیری خواهند کرد.
وی با بیان اینکه گواهی این دورهها از سوی موسسه امام خمینی (ره)، مجمع فعالان جمعیت کشور و موسه اندیشه مستور صادر میشود گفت: در برگزاری این دوره دستگاههای مختلف فرهنگی مختلف مانند مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران، سازمان تبلیغات اسلامی قم، پایگاه بسیج، کانون مساجد باهم همکاری می کنند.
دبیر ستاد راهبری جمعیت و خانواده حوزههای علمیه کشور نیز با اشاره به تغییر هویت بانوان ایرانی و آثار منفی تعریف هویت با اشتغال و تحصیل در جامعه امروزی گفت: متاسفانه تک فرزندی و تجرد از پیامدهای منفی این شیوه تعریف هویت برای زنان ایرانی است که آثار منفی مانند بحران تنهایی را در سالهای آینده درپی خواهد داشت.
حجت السلام ساکی با تاکید بر اینکه امروز کشورمان در جنگ جهانی جمعیت قرار گرفته است افزود: زنان کشور باید نقش و کنشگری بر اساس هویت زن مسلمان ایرانی در جامعه داشته باشند و دراین زمینه نیازمند بازنگری و اصلاح هویت زنان در چارچوب هویت تاریخی زن مسلمان ایرانی در جامعه داریم.
وی با بیان اینکه بر اساس پیش بینی سناریوی سطح پایین سازمان ملل در سال ۱۴۷۹ جمعیت کشورمان با بیش از ۹۰ میلیون نفر با ۴۲ درصد جمعیت سالمند مواجه است گفت: در این صورت پیرترین کشور منطقه محسوب خواهیم شد.