معاون درمان وزیر بهداشت : حضور خیران سلامت مازندران در همه زمانها در بخش بهداشت و درمان پررنگ بود و در دوران کرونا پررنگتر شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، معاون درمان وزیر بهداشت با بیان اینکه توسعه دانشگاههای علوم پزشکی و مراکز خدماتی و بهداشتی مازندران به معنای این نیست که حق استان دیگری را تصاحب کرده باشد ، گفت: برای گرفتن این امکانات تلاشهای بسیاری شده و بخش زیادی از آن نیز مربوط به همراهی خیران استان است که همواره نگاه ویژهای به مسائل درمانی و بهداشتی داشته اند.
جانبابایی افزود: به عنوان نمونه بخش دیالیز بیمارستان شهدای محمود آباد که دیروز افتتاح شد با مشارکت ۴۵ میلیارد ریالی خیران ساخته شده و تجهیزات آن را وزارت بهداشت داده است.
او با بیان این که حضور خیران سلامت مازندران در همه زمانها در بخش بهداشت و درمان پررنگ بود و در دوران کرونا پررنگتر شد، گفت: نباید کمک خیران و مدیریت درست مسئولان مازندران در توسعه زیرساختهای بهداشتی و درمانی به عنوان یک ایراد تلقی و به آن خرده گرفته شود و دستمایه قیاس قرار گیرد.
دکتر جان بایایی با تاکید بر این که توزیع منابع برای حوزه بهداشت و درمان بر اساس شاخصها انجام میشود ، افزود: این گونه نیست که بنا به سلیقه به استانی کمتر و به استانی دیگر منابع بیشتری تعلق گیرد.
معاون درمان وزیر بهداشت درباره مقایسه زیرساختهای بهداشت و درمان مازندران با سیستان و بلوچستان توسط یکی از نمایندگان آن استان گفت: توسعه زیرساختهای بهداشتی و درمانی مازندران مربوط به دهههای قبل است و ناشی از تصاحب سهم دیگر استانها نیست.
او افزود: افتتاح دانشگاه علوم پزشکی بابل و دانشگاه علوم پزشکی مازندران مربوط به دهه ۶۰ است و از قدیمیترین دانشگاههای علوم پزشکی کشور محسوب میشوند.
دکتر جان بایایی گفت: بخش قابل توجه و تقریبا تمامی امکانات درمانی و بهداشتی دانشگاههای علوم پزشکی بابل و مازندران از همان سالهای اولیه تامین و تجهیز شد و مربوط به دوران کرونا نبوده و نیست.