آخرین آمار کرونا؛
بهبودی حدود ۱۷۳ میلیون بیمار کرونایی در جهان
براساس آخرین آمار، از میان بیش از ۱۸۹ میلیون بیمار کرونایی در جهان، حدود ۱۷۳ میلیون از آنها بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، بر اساس اعلام سایت ورلد او مترز، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به ۱۸۹,۱۶۵,۶۲۴ نفر، شمار جان باختگان به ۴,۰۷۴,۴۵۷ نفر و شمار بهبودیافتگان به ۱۷۲,۷۹۰,۰۴۴ نفر افزایش یافته، همچنین وضعیت بیش از ۷۹ هزار نفر از مبتلایان، وخیم گزارش شده است.
ده کشور نخست جهان در ابتلا به ویروس کرونا
تا این لحظه آمریکا با بیش از ۳۴ میلیون و ۸۴۸ هزار نفر، هند با حدود ۳۱ میلیون، برزیل با ۱۹ میلیون و ۲۰۹ هزار، فرانسه با ۵ میلیون و ۸۵۷ هزار، روسیه با بیش از ۵ میلیون و ۸۲۹ هزار، ترکیه با بیش از ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار، انگلیس با بیش از ۵ میلیون و ۲۳۳ هزار، آرژانتین با بیش از ۴ میلیون و ۷۰۲ هزار، کلمبیا با بیش از ۴ میلیون و ۵۶۵ هزار، ایتالیا با بیش از ۴ میلیون و ۲۷۵ هزار نفر به ترتیب در ردههای اول تا دهم بیشترین مبتلایان به ویروس کرونا در جهان قرار دارند.
آمار صعودی میزان ابتلا به کرونا در آمریکا
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، مرکز کنترل بیماریها در آمریکا آمار جدیدی از میزان ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در این کشور منتشر کرد. بر اساس جدیدترین آمار منتشر شده در میانگین چهارده روز گذشته، موارد جدید ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در آمریکا، حدود پنجاه و نه درصد افزایش یافته و به میانگین هجده هزار و هشتصد و بیست و چهار مورد جدید ابتلا به کرونا در هر روز رسیده است.
این درحالی است که در چند هفته اخیر، روند ابتلا به کووید ۱۹ در آمریکا سیر نزولی پیدا کرده بود.
شناسایی بیش از ۴۱ هزار کرونایی در هند
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از دهلی نو، ۴۱ هزار و ۸۰۶ نفر از مبتلایان جدید به ویروس کرونا در هند شبانه روز گذشته شناسایی شدند؛ از یک میلیون و ۹۴۳ هزار و ۴۸۸ آزمایش تشخیص کرونا که در سراسر این کشور انجام شد نتایج کمی بیش از دو درصد از آنها مثبت اعلام شد.
با احتساب این آمار، تعداد کل مبتلایان ۳۰ میلیون و ۹۸۷ هزار و ۸۸۰ نفر شد. از این تعداد بیمار تا صبح امروز ۳۰ میلیون و ۱۴۳ هزار و ۸۵۰ نفر بهبود یافتند.
با فوت ۵۸۱ بیمار دیگر در هند شمار کل قربانیان این ویروس ۴۱۱ هزار و ۹۸۹ نفر شد.
ویروس کرونا در دسامبر ۲۰۱۹، برای اولین بار در شهر ووهان در استان هوبی چین مشاهده شد؛ تا اوایل سال ۲۰۲۰، تقریبا اکثر کشورهای جهان با موارد ابتلا به کرونادر کشور خود مواجه شدند و در نهایت در ۱۱ مارس سال ۲۰۲۰، سازمان بهداشت جهانی، همه گیر بودن این بیماری را تائید کرد. در ابتدا ادعا شد که این بیماری در آزمایشگاه ساخته شده است، اما بعدا سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد، این بیماری منشا حیوانی دارد و ژنوم آن کاملا طبیعی است.