سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل «فائو» درباره افزایش شمار گرسنگان در جهان پس از شیوع ویروس کرونا هشدار داد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی اسکای نیوز عربی، فائو با اشاره به افزایش شمار گرسنگان در جهان پس از شیوع ویروس کرونا، هشدار داد آثار و پیامدهای آن بر امنیت غذایی طولانی مدت است و سازمان ملل نیز علاوه بر شیوع ویروس کرونا، درگیریهای مسلحانه و تغییرات آب و هوایی را نیز از جمله عوامل افزایش شمار گرسنگان در جهان میداند.
سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل ”فائو“ هشدار داد آثار و پیامدهای شیوع ویروس کرونا بر امنیت غذایی در جهان طولانی مدت خواهد بود. این سازمان در گزارشی اعلام کرد شیوع ویروس کرونا باعث افزایش شمار گرسنگان شده است.
رضا بوشفره خبرنگار شبکه در نیویورک در گزارشی با اشاره به این که فائو زنگ خطر گرسنگی در جهان را به صدا در آورده است افزود: این سازمان هشدار داد از زمانی که ویروس کرونا در جهان شیوع پیدا کرده است، بحران گرسنگی در جهان در حال گسترش است. بر اساس گزارش فائو، این پدیده شدیدترین پدیده گرسنگی در جهان طی ۱۵ سال گذشته به شمار میرود. این گزارش با همکاری تعدادی از نهادهای وابسته به سازمان ملل منتشر شده است و نشان میدهد تعداد افرادی که در طول سال غذای کافی دریافت نمیکنند به بیش از سه میلیارد نفر رسیده است.
ماکسیمو تریرو معاون مدیر فائو گفت: سال ۲۰۱۹ سه میلیارد نفر نتوانسته اند به غذای مناسب دسترسی پیدا کنند. این رقم در سال ۲۰۲۰ به سبب شیوع ویروس کرونا بدتر هم شده است.
در ادامه گزارش آمده است: اوضاع در برخی کشورهای عربی باعث نگرانی کارشناسان شده است. کارشناسان درباره بدتر شدن اوضاع این کشورها در مقایسه با اوضاع کنونی آنها هشدار میدهند.
عارف حسین کارشناس ارشد اقتصادی در سازمان ملل گفت: هم اکنون نگران اوضاع لبنان هستیم. بحران بانکی در لبنان بر برخی دیگر از کشورها نیز تاثیر گذاشته است و برخی از این کشورها مثل سوریه نیز دستخوش درگیریها هستند.
در ادامه گزارش آمده است: گزارش سازمان فائو نشان میدهد تحقق اهداف سازمان ملل برای از بین بردن گرسنگی در جهان تا سال ۲۰۳۰ بسیار دشوار شده است. شیوع ویروس کرونا، درگیریهای مسلحانه و تغییرات آب و هوایی عواملی هستند که به گفته سازمان ملل باعث تشدید بحران کمبود غذا و افزایش تعداد گرسنگان در جهان شده است.