یک کارشناس اقتصادی با بیان اینکه بازار سرمایه در حال حرکت به سمت رشد و تعادل است، عوامل اقتصادی و روانی را دلیل این رشد دانست.
وی ادامه داد: در حال حاضر اقتصاد در شرایط رکود بوده و در بازار پول رونق چندانی وجود ندارد، به همین دلیل بهترین محل سرمایهگذاری؛ بازار سرمایه است.
حسینی هاشمی گفت: کاهش نرخ سود بین بانکی نشان دهنده این است که بانکها منابع مازاد داشته و خود این نهادهای مالی و بانکها به سمت بورس آمده و بورس طی روزهای اخیر تقویت شده است.
وی ادامه داد: برگزاری مجامع شرکتها در تیرماه نیز یکی از دلایل رونق بورس در روزهای اخیر است.
این کارشناس اقتصادی با اشاره به این که دلایل ذکر شده همه مالی- اقتصادی هستند گفت: دلیل دوم رشد بازار سرمایه؛ روانی است و به گفتههای رئیس جمهور جدید برمیگردد. حسینی هاشمی ادامه داد: دولت جدید قصد دارد تا رونق را به بورس برگردانده و این بخش را سر و سامان دهد و همچنین ضرر و زیان افرادی که در این بازار متضرر شدهاند را نیز جبران کند.
وی افزود: این دلیل مهم امیدواری را در این بازار ایجاد کرده و سهامداران دوباره به این بازار برگشتند.
حسینی هاشمی در خصوص ادامهدار بودن شرایط رشد بازار گفت: با توجه به این که شاخص بورس در گذشته ریزش شدیدی داشته؛ در حال حاضر بورس به صورت خفیف به سمت تعادل حرکت میکند و حباب بازار کمتر شده است.
وی ادامه داد: در صورتی که سیاستگذاران این حوزه به درستی عمل کنند و این بازار دچار هیجان نشده و فراز و فرودی نداشته باشد؛ رشد شاخص در این بازار ادامهدار خواهد بود.
این کارشناس اقتصادی در خصوص تأثیر تزریق نقدینگی از طرف صندوق توسعه ملی و بانک مرکزی به این بازار گفت: تزریق نقدینگی تأثیر چندانی در این بازار نداشته و دلیل رشد این روزهای بازار به دلیل بهتر شدن حال بورس و امیدوار شدن بازیگران این بازار است.
حسینی هاشمی افزود: شرکتهای خصوصی و همچنین خصولتیها در حال مدیریت پرتفوی سهام خود در بازار بوده و با بازارگردانی سعی میکنند تا شرایط خود را در بازار سرمایه بهتر کنند.