روزانه به صورت میانگین بین ۴۰ تا ۶۰ تن گوشت مرغ در استان قم توزیع میشود که برای جلوگیری از تلاطم قیمت نیازمند نظارت در بازار است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکزقم؛
همچنین بسیاری از مغازه داران از شیوه توزیع سهمیهای روزانه ۱۵۰ کیلو در هر مغازه گلهمند هستند و معتقدند در این شیوه نیز مردم دستشان از مرغ کوتاه است.
مشاهدات در بازار مرغ نشان داد که تشکیل صف از ابتدای صبح توزیع نامناسب در میان افراد و زمان بندی نامناسب در توزیع از عوامل اصلی نارضایتی مردم است.
همچنین تولید کنندگان گوشت مرغ از شیوه توزیع نهادههای دامی رضایت دارند، اما معتقدند که قیمت جوجه یک روزه در بازار بیش از قیمت مصوب است و قیمت هر جوجه به جای ۴۲۰۰ با قیمت ۸۵۰۰ به دست تولید کنندگان میرسد.