کشت دانه روغنی کنجد به عنوان محصول کم آب¬بر در زمینهای کشاورزی شهرستان فراشبند آغاز شد.
وی افزود: براساس برنامه ریزیها در سال زراعی جاری دانه روغنی کنجد در بیش از ۲ هزار هکتار اراضی فراشبند کشت میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فراشبند تصریح کرد: متوسط برداشت کنجد در هر هکتار هزار تن است و پیش بینی میشود در پاییز بیش از ۲ هزار تن کنجد از مزارع این شهرستان برداشت شود.
دانه روغنی کنجد منبع غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد. هر قاشق غذاخوری کنجد تامین کننده ۱۴ درصد از نیاز روزانه به کلسیم بدن است و مصرف ۵۰ گرم از کنجد، ۲۵ درصد از نیاز روزانه به اسید فولیک را بر طرف میکند.