اعزام نیرو برای اطفای حریق در منطقه حفاظت شده کوه خامی گچساران با بالگرد در حال انجام است.
فرج الله استلاحی افزود: هم اکنون مهار آتش در منطقه حفاظت شده خامی به دلیل صخره ای بودن، صعب العبوربودن و شیب تند، مسیر طولانی تا محل حادثه و وزش باد با مشکل مواجه است.
وی ادامه داد: اعزام نیرو برای اطفای حریق در منطقه حفاظت شده کوه خامی با استفاده از بالگرد در حال انجام است.
استلاحی با بیان اینکه هم اکنون بیش از۶۰ نفر نیروی امدادگر برای مهار آتش سوزی ارتفاعات کوه خامی گچساران مشارکت دارند گفت: نیروهای محیط زیست، منابع طبیعی، دهیاری و شوراها، مردم محلی، بسیجیان و تشکل های مردم نهاد برای مهار آتش به این منطقه در حال اعزام هستند.
بخشدار مرکزی گچساران افزود: برای مهار آتش سوزی در ارتفاعات کوه خامی، سه سورتی پرواز بالگرد برای انتقال نیرو و امکانات به ارتفاعات منطقه حفاظت شده خامی انجام شد.
منطقه حفاظت شده کوه خامی با بیش از ۳۰هزار هکتار وسعت، زیستگاه گونه های کمیاب گیاهی و جانوری از جمله پلنگ، کل، بز و کبک است و پوشش غالب آن از بلوط، بنه، ارژن، ول، کیکم و زالزالک است.
هم اکنون منطقه کوه نارک گچساران پس از سه روز آتش سوزی هنوز مهار نشده است.
کوه سه هزار و ۱۷۲ متری خامی با ۱۰ قله بالای سه هزار متر ارتفاع، یکی از کوه های رشته کوه زاگرس است و بین دو شهرستان گچساران و باشت واقع شده است.
منطقه حفاظت شده خامی ۲۵ هزار و ۶۷۱ هکتار وسعت دارد و این منطقه کوهستانی در سال ۷۸ با هدف حمایت از جمعیت جانوری به عنوان منطقه حفاظت شده مورد حفاظت قرار گرفت.