فرماندار نیر از اختصاص پنج میلیارد ریال برای حل مشکلات عشایر این شهرستان خبرداد.
وی افزود: سه برابر این اعتبار نیز از محل اعتبارات ملی در راستای رفع مشکلات عشایر مصوب شد که تخصیص خواهد یافت.
وی به هزینه حمل دام در زمان کوچ عشایر اشاره کرد و گفت: عشایر هنگام حمل دام در زمان کوچ با هزینه بسیار زیادی مواجه میشوند که قرار است در آینده نزدیک این مشکل نیز مرتفع شود.
حاتم طهماسبپور، معاون امور توسعه و زیربنایی اداره کل امور عشایر استان اردبیل هم در این جلسه گفت: برای رفع مشکلات عشایر از جمله راه عشایر، آب شرب، حمل دام، تخصیص پنل خورشیدی، مشکلات بهداشتی در عشایر و بیمه دام تلاش میشود.
وی خدمت و حمایت از قشر زحمتکش و تولیدکننده عشایر را وظیفه همه دستگاهها دانست و افزود: ارائه خدمات بهتر و مطلوب به جامعه عشایر استان از مهمترین اولویتهای اداره کل امور عشایر است و تلاش میشود با کمک سایر دستگاههای اجرایی سطح ارائه خدمات به این قشر ارتقا یابد.
وی حضور مسئولان استانی در ییلاقات نیر را نمونه بارز خدمترسانی به عشایر دانست و افزود: عشایر افرادی صادق و با اخلاص و از اقشار مولد و تاثیرگذار در توسعه اقتصادی کشور هستند و باید تا قدری که در توان داریم برای حمایت از این قشر زحمتکش تلاش کنیم.
عشایر استان اردبیل دارای ۴۵ طایفه بوده و در ۵۷۲ قشلاق، ۲۳۷ ییلاق، هفت زیست بوم، ۵۱ سامانه، هزار و ۵۲۷ اوبه زندگی میکنند، این عشایر سالانه ۱۰ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز، ۴۳ هزار و ۵۰۰ تن شیر، هزار و ۵۰۰ تن پشم، پنج هزار و ۴۰۰ تن پنیر، هشت هزار و ۱۰۰ محصولات باغی، ۹۲ هزار تن محصولات زارعی و ۲۳ هزار متر مربع صنایع دستی مانند فرش، گلیم و جاجیم تولید میکنند.