سرپرست شرکت گاز مازندران: ۹۸ درصد جمعیت این استان از نعمت گاز بهره مندند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، مقدم بیگلریان در حاشیه نشست مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت گاز مازندران که در سالن کنفرانس شهید باهنر ساختمان ستاد برگزار شد گفت: با بهره برداری از طرحهای گازرسانی روستایی، ضریب نفوذ گاز در این حوزه تا پایان امسال، به ۹۵ درصد افزایش خواهد یافت.
سرپرست شرکت گاز مازندران افزود: پارسال ۵۴۳ کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع اجرا، ۲۰ هزار و ۸۱ انشعاب نصب و بیش از ۶۲ هزار مشترک جدید پذیرش شده و ۲۶ هزار و ۳۰۱ مترمکعب بر ساعت گاز طبیعی، جایگزین سوختهای فسیلی در صنایع استان شامل ۲۳۹ واحد صنعتی شده است.
بیگلریان، با اشاره به مصرف حدود ۷ میلیارد و ۵۸۲ میلیون مترمکعب گاز طبیعی پارسال در مازندران گفت: از این میزان ۴ میلیارد و ۱۳۷ میلیون مترمکعب در بخش خانگی، ۷۰۲ میلیون مترمکعب در بخش صنعتی، یک میلیارد و ۶۲۱ میلیون مترمکعب در بخش نیروگاهی، ۳۹۱ میلیون مترمکعب در بخش CNG و ۷۳۱ میلیون مترمکعب در بخشهای دیگر مصرف شد.
سرپرست شرکت گاز مازندران افزود: بر اساس مصوبه شرکت ملی گاز ایران، در همین راستا اهداف در ۳ بخش ساخت شبکه، نصب انشعاب، اشتراکپذیری و میزان مصرف گاز تحقق یافته که در بخش نخست ۹۱ درصد، بخش دوم ۹۳ درصد و بخش اشتراکپذیری نیز حدود ۹۸ درصد به اهداف مورد نظر رسیده ایم.
بیگلریان، اجرای بیش از ۹۰۰ کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع در زمینه گازرسانی به صنایع و CNG، جذب حدود ۱۵۷ مشترک جدید صنعتی، جذب ۶۰ هزار و ۸۱۷ مشترک جدید شهری و روستایی، اقدام در زمینه کاهش هدر رفت گاز طبیعی، استفاده از کنتورهای ارتقا یافته، مانیتورینگ ایستگاههای تقلیل فشار، شناسایی مصارف غیرمتعارف و تعمیر و کالیبراسیون را از مهمترین برنامههای امسال شرکت گاز مازندران برشمرد.
بیشتر بخوانید: افزایش چشمگیر مصرف گاز طبیعی در مازندران
سرپرست شرکت گاز مازندران همچنین گازرسانی به ۱۱۴ روستای استان و نیز بهرهبرداری از طرحها با ضریب پوشش گازرسانی روستایی بیش از ۹۵/۵ درصد را از دیگر برنامههای مهم اولویتدار امسال این شرکت اعلام کرد.
بیگلریان تصریح کرد: سه ماه نخست امسال در زمینه گازرسانی به شهرها و روستاها، ۱۰ هزار مشترک جدید پذیرش و مجموع مشترکان مازندران، به یک میلیون و ۵۱۴ هزار و ۴۰۸ مشترک افزایش یافته است.
سرپرست شرکت گاز استان مازندران گفت: در بخش صنایع نیز، برای ۸۰ واحد باقیمانده از مصوبه شورای اقتصاد شامل واحدهای مرغداری، دامداری، گلخانه، کارخانه تولید آسفالت و ... برنامهریزی شده که تا پایان امسال بیش از ۷۵ درصد واحدهای مشمول مصوبه شورای اقتصاد را تحت پوشش قرار خواهند گرفت.