مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری قم با بیان اینکه شهرداریها یکی از پیچیدهترین دستگاهها در بین دستگاههای اجرایی هستند، گفت: نداشتن درآمد پایدار و عدم تعامل دستگاهها از مهمترین مشکلات شهرداریها هستند.
وی یکی از مهمترین مشکلات گریبان گیر با شهرداری قم را نداشتن درآمد پایدار و عدم تعامل برخی دستگاهها با شهرداری دانست و گفت: دستگاههای اجرایی باید از بخشی نگری خارج شوند و با همکاری با یکدیگر مشکلات مردم را مرتفع کنند.
ملکی با اشاره به جمعیت یک میلیون و ۳۴۵ هزار نفری شهر قم افزود: همافزایی و هم پوشانی دستگاه با یکدیگر توانسته پروژههای خوب و قابل قبولی را در سطح شهر افتتاح کند.
وی با بیان اینکه ۹ منطقه شهری و ۱۶ سازمان وابسته کارکنان شهرداری به مردم خدمات ارائه میدهند، ادامه داد: بودجه امسال شهرداری ۳ هزار و ۶۲ میلیارد تومان است که ۲۹ درصد آن صرف هزینههای جاری و ۷۱ درصد آن صرف هزینههای عمرانی خواهد شد.
ملکی با اشاره به اینکه فضای سبز تحول عظیمی را در استان ایجاد کرده و قم به عنوان سومین کلانشهر بعد از تهران به فارس از نظر سرانه فضای سبز است، گفت: یک هزار و ۴۵۰ هکتار زمین در ۸ سال گذشته در بحث کمربند حفاظتی شهر قم از دستگاههای دولتی اخذ و حق بهرهبرداری به شهرداری واگذار شده است که اشتغال را برای افراد مختلف بهوجود آورده است.
وی با بیان اینکه قم یکی از استانداردترین شهرهای کشور در زمینه آتش نشانی با دارا بودن ۲۴ ایستگاه آتش نشانی است، افزود: استاندارد تعداد ایستگاههای آتش نشانی برای هر ۵۰ هزار نفر یک ایستگاه با ۲۱ نفر نیرو است و ما در سالهای گذشته با مکاتبه با سازمان امور استخدامی کشور، ۴۷۰ نفر آتش نشان را از طریق آزمونهای علمی و عملی جذب شهرداری کردهایم.
ملکی ورود ۱۱۰ اتوبوس جدید به ناوگان اتوبوسرانی شهری و بازگرداندن ۷۴ دستگاه ناوگان اتوبوسرانی را از دیگر اقدامات شهرداری بیان کرد و ادامه داد: اعتبار خرید ۱۰ دستگاه اتوبوس دیگر نیز پیشبینی شده است در حالیکه ۴۵۰ دستگاه اتوبوس برای شهر نیاز داریم و در حال حاضر ۳۱۲ اتوبوس داریم.
وی افزود: ۵ هزار و ۷۱۵ تاکسی نیز در استان وجود دارد که روند نوسازی آنها در سالهای اخیر به کندی پیش رفته است.