رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان مرکزی از اجرای طرح آموزش میدانی دانش آموزان در قالب اجرای طرح ارتقاء توانمندی و عملکرد همیاران پلیس خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان مرکزی از اجرای طرح آموزش میدانی دانش آموزان، توسط کارکنان این پلیس در قالب اجرای طرح ارتقاء توانمندی و عملکرد همیاران پلیس خبر داد.
سرهنگ "سیدعلی حسینی" در تشریح این خبر گفت: برنامهریزی و اجرای هدفمند طرحهای ایجابی و سلبی توأمان برای ارتقاء فرهنگ ترافیک، توسعه مقررات و کاهش تصادفات رانندگی از مهمترین و بدیهیترین فعالیتها و دغدغههای مستمر پلیس راهور است.
او اضافه کرد: طرحریزی برنامههای آموزشی و فرهنگی به منظور جلب مشارکتهای عمومی و ترغیب سازی کاربران ترافیک گامی مؤثر در پیشگیری از تصادفات رانندگی دارد و از این رو اجرای طرح آموزش میدانی دانش آموزان که به عنوان سرنشین داخل خودرو هستند، طرحی نو و تکمیلی طرح ملی آموزشی و فرهنگی همیاران پلیس است که ارتقاء توانمندی و عملکرد همیاران پلیس را پیگیری میکند.
سرهنگ حسینی با بیان اینکه این طرح به صورت روزانه و توسط کارکنان پلیس راهور در سراسر استان و به صورت میدانی ااجرا می شودگفت: آموزش میدانی دانش آموزانی که به عنوان سرنشین خودرو درون وسیله نقلیه حاضر هستند، ترغیب رانندگان وسایل نقلیه بر رعایت مقررات رانندگی، تبیین رویکرد ایجابی و فرهنگی پلیس راهور به رانندگان و کاربران ترافیک، مسئولیت سپاری به کودکان و نوجوانان در راستای توسعه مقررات و جلب مشارکت و همراهی دانش آموزان و هویت بخشی به آنان برای اجرای فعالیتهای هدفمند آموزشی و فرهنگی مرتبط با پیشگیری از تخلفات رانندگی به عنوان مهمترین اهداف اجرای این طرح است.
سرهنگ حسینی در ادامه گفت: هدف از از اجرای این طرح تقویت کمّی و کیفی طرح ملی همیاران پلیس و ارتقاء توانمندی دانش آموزان در ایفای مسئولیت فرهنگی، استمرار آموزش و فرهنگ سازی و عدم مسکوت ماندن طرح همیار پلیس در دوره کرونا متعاقب تعطیلی مدارس و کم رنگ شدن آموزشهای حضوری، توسعه و نهادینه شدن مقررات ترافیکی در بین کودکان و نوجوانان، کاهش تخلفات و تصادفات رانندگی و صیانت از کودکان و نوجوانان در برابر تصادفات رانندگی به عنوان کاربران در معرض خطر است.
رئیس پلیس راهور استان مرکزی افزود: هر افسر یا درجهدار مستقر در میدان، تقاطع و یا افسر سرنشین گشتهای خودرویی در جادهها، بزرگراهها، خیابانها و مقابل مقرهای پلیس راهور و ... روزانه حداقل یک دانش آموز را به صورت میدانی آموزش داده و نکات ایمنی و صیانتی مرتبط با سن مخاطب را با زبان جامعه هدف به آنان ارائه میکند.
او اضافه کرد: مخاطبین طرح آموزش میدانی، کودکان و نوجوانانی را شامل میشود که به عنوان سرنشین خودرو درون وسیله نقلیه حضور دارند به طوری که در زمان متوقف بودن خودرو در حضور ماموران انتظامی، در صورت حضور کودک یا کودکان در داخل همان خودرو، آموزشهای لازم را به راننده و همیار پلیس ارائه و بنا به شرایط و مقتضیات موجود در آن نسبت به توصیههای ارشادی اقدام میشود.