برداشت پیاز از سطح ۳۰۳ هکتار اراضی کشاورزی شهرستان بیضا آغاز شده است.
وی افزود: متوسط برداشت پیاز در هر هکتار ۵۵ تن است که پیش بینی میشود تا پایان فصل برداشت بیش از ۱۶ هزار و ۶۰۰ تن پیاز جمع آوری و روانه بازارهای شهرستان و استانهای دیگر شود.
امیریان اضافه کرد: پیاز کشت شده در شهرستان بیضا شامل ارقام سفید شیری، زرد طلایی، قرمز است و کشت پیاز به دو روش کشت نشایی و بذری انجام میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: شرایط مناسب آب وهوایی در این شهرستان، رعایت اصول کاشت از سوی کشاورزان و آبیاری به روش نواری (تیپ) در جهت صرفه جویی آب از دلایل تولید پیاز با کیفیت در شهرستان بیضا است.