پساب صنعتی در مراغه پس از فرآوری و تبدیل شدن به جوش شیرین صادر میشود.
حُسنی افزود: در این واحد بخشی از پس آب کارخانه طی فرایندی به محصول ارزشمند و ارزآور جوش شیرین تبدیل میشود.
وی اضافه کرد: خط تولید جوش شیرین در مراغه با سرمایه گذاری ۱۰ میلیارد تومان و اشتغال مستقیم ۱۵ نفر به بهره برداری رسیده است.
به گفته مدیرکارخانه کربنات سدیم مراغه، ظرفیت تولید این واحد ۱۵ تن در روز است که با بهره برداری از طرح توسعه آن ظرفیت تولید به ۱۰۰ تن تا پایان سال افزایش خواهد یافت.
وی افزود: هم اکنون ۴۰ درصد محصول تولیدی به علت کیفیت بالا و رعایت استاندارهای جهانی به کشورهای اوکراین و اندونزی صادر میشود.
حُسنی گفت: تمامی مراحل طراحی و ساخت خط تولید جوش شیرین این واحد به دست متخصصان گروه صنعتی کاوه انجام شده است.
جوش شیرین در صنایع غذایی، خوراک دام و طیور و تولید دارو کاربرد دارد و بیشترین جوش شیرین کشور در مشهد، شیراز و مراغه تولید میشود.