آیت الله فلاحتی : پرداخت مطالبات چایکاران در اولویت کاری سازمان چای باشد.
وی با تاکید براینکه مشکلات گذشته چای باعث شد تا ذائقه ایرانیان به چای خارجی عادت کند از مسولان سازمان چای خواست با انجام کارهای تحقیقاتی- پرداخت به موقع مطالبات چایکاران و تشویق آنها به برداشت کیفی برگ سبز / تولید چای خوش عطر و طعم ایرانی را افزایش دهند.
وی در ادامه برندسازی و بازاریابی چای را برای این محصول استراتژیک مهم دانست.
رییس سازمان چای کشور هم در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای این سازمان گفت:اگرچه ازسال ۷۹ تا ۹۳ بااجرای طرح اصلاح ساختارچای میزان تولید برگ سبز چای از ۲۸۰ هزارتن به ۸۰ هزارتن و سطح زیر کشت این محصول هم از ۳۴ هزارهکتاربه ۱۷ هزارهکتاررسید، اما از سال ۹۴- ۹۵ تاکنون با حمایتهای دولت و احیای سازمان چای سطح زیر کشت این محصول به ۲۴ هزارهکتارو تولید چای ایرانی هم به حدود ۳۰ هزارتن رسیده است.
حبیب جهانساز با اشاره به اینکه اگر حمایتها و سرمایه گذاریها از این صنعت بیشتر شود میتوان با ظرفیت موجود و بازگردندان باغهای مخروبه به چرخه تولید / تولید چای ایرانی را به ۵۰ هزارتن در سال رساند خواستار پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به چایکاران و کارخانه داران / برای افزایش تولید کمی و کیفی چای ایرانی شد.