رییس پارک علم وفناوری دانشگاه شهید بهشتی گفت: واحدهای متقاضی استقرار در مراکز نوآوری میبایست شرایط اولیه را داشته باشند.
به گفته دکتر کوروش پرند، رییس پارک علم وفناوری دانشگاه شهید بهشتی واحدهای متقاضی استقرار در مراکز نوآوری و استفاده از خدمات مربوطه میبایست شرایط اولیه را داشته باشند.
وی افزود: داشتن ایده نوآورانه دانش محور، حضور تمام وقت، ساختار شرکتی به این معنا که متقاضی جهت استقرار در قالب شرکتهای فناور و شرکتهای خلاق و یا دانش بنیان یا شرکتهای آزمایشگاهی میبایستی به لحاظ حقوقی تعریف شده باشند.
پرند گفت: در بررسی و پذیرش واحدهای پارک با اعضای هیات علمی، دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه شهید بهشتی، تیمهای مجری تحقیقات کاربردی یا توسعهای بهرهمند از پشتیبانیهای مالی و خدماتی مراکز تحقیقاتی و اجرایی کشور و واحدهایی که فعالیت آنها همسو با ایده یا محورهای کاربردی واحد دانشگاهی است در اولویت قرار دارد.
به گفته پرند فرآیند پذیرش و استقرار در مراکز نوآوری با تکمیل و ارائه کاربرگ درخواست آغاز میشود. ایده به صورت مستقل و یا از طریق طرحهای فراخوان مانند شرکت در طرح نوآ با تکمیل و ارائه کاربرگ استقرار در مراکز نوآوری واحدهای دانشگاه ارسال میشود و در پایش اولیه، ارزیابی فنی ایده محوری توسط افراد متخصص و استادان مرتبط با نظارت و هماهنگی شورای راهبردی مرکز انجام میشود.