برداشت انبه رسیده از باغهای استان هرمزگان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ معاون مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد امسال ۲۹ هزار تن انبه برداشت شود که پنج درصد بیشتر از پارسال است.
معصومه عباسی افزود: سطح زیرکشت انبه در استان سه هزار هکتار است و اصلاح باغهای انبه و تغذیه مناسب از جمله دلایل افزایش تولید است.
وی گفت: حدود ۵۰ درصد از محصول انبه به صورت نارس برداشت شده است و میوه رسیده از تیرماه آغاز شده است و تا اواخر مرداد ادامه دارد.
بیشتر بخوانید: برداشت انبه نارس از باغهای استان هرمزگان
هرمزگان رتبه نخست را در تولید و سطح زیر کشت و تولید انبه در کشور دارد و به طور متوسط از هر هکتار ده تن انبه برداشت میشود.
شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس مهمترین مناطق کشت انبه در استان است و ارقام محلی انبه در هرمزگان سبز انبه، چارک، کلک سرخ، مشک، عروس و هلیلی و ارقام وارداتی لانگرا، سندری و آلفونسو است.
انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامینهای آ- بی و سی، کربوهیدراتها، اسیدهای چرب، پروتئینها، اسیدهای عالی و مواد معدنی است.