عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: از زمان حمله آمریکا به افغانستان تا کنون، نزدیک به ۴۷ هزار و ۶۰۰ غیرنظامی جان خود را از دست داده اند که سهم کودکان از این آمار ۲۶ هزار کشته و زخمی بوده است.
وی ادامه داد: بیش از چهل سال پیش کشورهای غربی و در رأس آنها آمریکا با همکاری تعدادی از کشورهای منطقه، با تشکیل گروه تروریستی القاعده سعی در استفاده از تروریسم در جهت رسیدن به مطامع خود کردند. اما القاعده پس از مدتی منافع دولتهای مؤسس خود را مورد حمله قرار داد.
نماینده مردم زاهدان در مجلس افزود: بدنبال یکی از همین حملات، آمریکا جنگ باصطلاح علیه تروریسم در افغانستان را آغاز کرد، اما پس از گذشت نزدیک به دو دهه، مشخص شده است که نه تنها دستاوردی در این خصوص نداشته بلکه وضعیت افغانستان را به سمت بیثباتی بیشتر سوق داده است.
مالکی تصریح کرد: آمریکا در شرایطی که تلاش میکند خود را الگوی حقوق بشر معرفی کند، نه تنها به شکل نظاممند اساسیترین حق بشری را نقض میکند بلکه با مذاکرات غیر اصولی خود با گروه طالبان، موجب تضعیف بیشتر ثبات در این کشور و گسترش خشونتها و در نتیجه افزایش تلفات مردم افغانستان شده است.
وی با اشاره به افزایش کشت مواد مخدر در افغانستان ادامه داد: از زمان اشغال افغانستان تولید مواد مخدر نزدیک به ۳۵ برابر و سطح زیر کشت ۳۰ برابر شده است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین گفت: آمریکا سابقه سیاهی در استفاده از گروههای تروریستی به منظور رسیدن به اهداف و مطامع خود دارد. آمریکا از اواخر قرن بیستم با همکاری تعدادی از کشورهای منطقه اقدام به تشکیل القاعده نمود، تا این اواخر که نقش مستقیمی در تأسیس داعش داشت، همواره یکی از روشهای مداخله ایالات متحده استفاده از گروههای تروریستی بوده است.
این نماینده مردم در مجلس ادامه داد: پس از شکست داعش در عراق و سوریه که در نتیجه مقاومت مردم منطقه و نقش بی همتای سردار شهید سپهبد سلیمانی اتفاق افتاد، ایالات متحده که به دنبال حفظ این شجره خبیثه بود این گروه تروریستی را به افغانستان منتقل کرد تا از عدم ثبات در این کشور استفاده کرده و پایگاه امنی برای تروریستها ایجاد کند. بمب گذاریهای متعدد این گروه منفور که باعث کشته شدن غیرنظامیان بخصوص زنان و کودکان بیگناه شده است نتیجه حمایتهای آمریکا از داعش در افغانستان است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: از زمان حمله آمریکا به افغانستان تاکنون، مردم این کشور همواره شاهد کشتار غیر نظامیان به دست نیروهای آمریکایی و برخی متحدان آن کشور مانند استرالیا بودهاند. در این بین پروندههای متعددی از جنایات جنگی آمریکا مانند سوزاندن و مُثله کردن اجساد غیر نظامیان و گرفتن عکس یادگاری با آنها، ایجاد زندانهای مخفی و حمله به مجالس عروسی، استفاده از روشهای بازجویی ضد بشری مانند غرق مصنوعی، اجبار به ایستادن برای ساعتهای طولانی، جلوگیری از خوابیدن زندانیان به مدت یک هفته، تهدید اعضای خانواده زندانیان وجود دارد که موارد یاد شده تنها بخش کوچکی از این جنایات صورت گرفته است. شکنجه زندانیان در افغانستان در زندانهای مخفی و آشکار از جمله زندان بدنام بگرام هم بخشی دیگر از جنایات آمریکا است.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: ایالات متحده هیچگاه در قبال کشتار غیر نظامیان و دیگر جنایات سربازان خود پاسخگو نیز نبوده است. این کشور طی سالهای گذشته انواع سنگ اندازیها را در مسیر رسیدگیهای حقوقی به جنایات سربازانش انجام داده و عملاً باعث بی کیفرمانی این گونه جنایات شده است. این خود نشان دیگری از رسوایی ادعاهای آن کشور مبنی بر حمایت از حقوق بشر در سراسر جهان است.
توانست کشورش را مهد مواد مخدر و تروریست کند
و آمریکای جنایتکار را در خود بپذیرد تا بتوانند ایران را در مرزها به زانو در آورد
اما دولتهای ایران بدانند که این خود بهترین موقعیت است
تا بتوانند موقعیت ایران را در منطقه افزایش دهند
و آمریکاییها و تروریستها را به زانو درآورند
و حق آبه هیرمند را به سیستان و بلوچستان باز گردانند