با وجود تدابیر شدید امنیتی صهیونیستها، هزاران فلسطینی نماز جمعه را در مسجد الاقصی در قدس اشغالی بجای آوردند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی المنار، هزاران فلسطینی نماز جمعه را در مسجد الاقصی در قدس اشغالی با وجود تدابیر شدید امنیتی نیروهای اشغالگر صهیونیست در این شهر، بجای آوردند.
در منطقه جبیل صبیح در اطراف منطقه «بیتا» در نزدیکی شهر نابلس نیز صدها فلسطینی نماز جمعه را با تأکید بر پایبندی به سرزمین شان که با خطر مصادره شدن توسط اشغالگران روبروست به جای آوردند.
اشغالگران صهیونیست تصمیم گرفته اند یک مدرسه دینی نظامی در جبل صبیح بسازند که ساکنان این منطقه با آن مخالفند. ساکنان حبل صبیح همچنین بر مقاومت در برابر شهرکسازی و تلاش برای تقویت و افزایش مقاومت تاکید کردند.
حمله نظامیان صهیونیست به فلسطینیان پس از نماز جمعه در منطقه سلوان
نظامیان اشغالگر صهیونیست، ساکنان منطقه سلوان واقع در جنوب مسجد الاقصی در قدس اشغالی پس از آنکه نماز جمعه را در محله بستان خواندند، سرکوب کردند.
به گزارش شبکه تلویزیونی العالم، فلسطینیان در مخالفت با نقشههای رژیم اشغالگر برای تخریب خانههای منطقه سلوان و آواره سازی آنها پس از نماز جمعه تظاهرات کردند.
رسانههای فلسطینی اعلام کردند نیروهای اشغالگر به سوی ساکنان منطقه سلوان در پی تجمع اعتراض آمیز آنان، نارنجکهای گازی و صوتی و گلولههای پلاستیکی شلیک کردند.
کمیته دفاع از سلوان تأکید کرد ساکنان این منطقه در نبرد رویارویی با اشغالگران هر بهایی هم که داشته باشد تسلیم نخواهند شد.
ساکنان شش محله در منطقه سلوان با خطر ویرانسازی کامل خانه هایشان و نیز خالی سازی اجباری به نفع صهیونیستها به بهانه ساخت بدون مجوز مواجه هستند.
کارشناسان می گویند آمریکا حامی اصلی اشغالگری و جنایتهای رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین است و کمکهای گسترده نظامی و مالی دولتهای مختلف آمریکا از ترامپ گرفته تا بایدن در این مسیر مصرف میشود. مقامهای مختلف صهیونیستی از جمله نتانیاهو همواره واشنگتن را حامی قدرتمند اسرائیل خوانده اند.
در همین حال «جاوید قربان اوغلی» کارشناس غرب آسیا میگوید: در سیاست خارجی آمریکا یک اصل استراتژیک و فراحزبی وجود دارد که بنیان آن بر اتحاد استراتژیک با اسرائیل نهاده شده است. آمریکا بر اساس این اصل که رویکردی سیاسی - امنیتی برای واشنگتن محسوب میشود، خود را متعهد در قبال حفظ موجودیت و امنیت اسرائیل میداند و در عرصههای مختلف نیز این حمایت را به اثبات رسانده است؛ بنابراین میتوان گفت که بدون حمایت آمریکا به ویژه ارائه کمکهای نظامی سالانه که بین ۳ تا ۴ میلیارد دلار است، اساسا رژیم صهیونیستی فاقد توان لازم برای سرکوب فلسطینیها، تداوم شهرک سازی و نیز حملات علیه کشورهای همسایه است.