به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد؛ نشست کمیته امنیت ملی پارلمان ملی پاکستان با موضوع افغانستان برگزار شد.
به نقل از سایت خبری "داون نیوز"، همزمان با خروج عجولانه و دردسرساز آمریکاییها از افغانستان و
پیشروی های طالبان ، نشست کمیته امنیت ملی پارلمان پاکستان به ریاست اسد قیصر رئیس مجلس این کشور با حضور رهبران نظامی و سیاسی این کشور برگزار شد.
به گفته منابع خبری در این نشست سرلشکر فیض حمید مدیر کل سازمان اطلاعات ارتش پاکستان (ISI) اطلاعاتی در مورد مسائل مهم خارجی، امنیت داخلی و چالشهای منطقهای از جمله افغانستان را به رهبران سیاسی و پارلمانی پاکستان ارائه داد.
در این نشست اعلام شد: پاکستان در گذشته با هدف توسعه صلح منطقهای روند مذاکرات میان ذی نفعان در افغانستان را تسهیل کرده است و اکنون نیز از هرگونه دولت مورد حمایت مردم این کشور را تایید میکند.
مقامات نظامی پاکستان افزودند: معتقدیم صلح و ثبات پایدار در افغانستان منجر به ثبات در آسیای جنوبی خواهد شد، به همین دلیل اسلام آباد باید به مسئولیت پذیری خود در زمینه صلح افغانستان ادامه دهد.
کمیته امنیت ملی پارلمان پاکستان در این نشست از موضع رهبری نظامی این کشور مبنی بر مخالفت با ارائه هرگونه پایگاه نظامی به آمریکا مطلع شده و پیرامون وضعیت حصارکشی مرز مشترک پاکستان و افغانستان که گفته میشود ۹۰ درصد آن تکمیل شده توضیحاتی را دریافت کردند.
منابع خبری افزودند: بیشتر وزرای دولت فدرال پاکستان از جمله وزیر امور خارجه، وزیر کشور، وزیر اطلاع رسانی در کنار روسای احزاب سیاسی مخالف دولت نیز در این نشست حضور داشتند.
رسانههای پاکستانی گزارش دادند؛ "ژنرال باجوا" فرمانده ارتش پاکستان نیز بعد از برگزای نشست کمیته امنیت ملی در یک جلسه پرسش و پاسخ شرکت و خاطر نشان کرد: پاکستان به آمریکا برای کنترل عملیاتهای افغانستان پایگاه نظامی نمیدهد.
در تحولی دیگر نخست وزیر پاکستان اعلام کرد: اسلام آباد در هیچ جنگ و تنش منطقهای با آمریکا شریک نخواهد شد.
عمران خان نخست وزیر پاکستان که طی روزهای اخیر در واکنش به خروج عجولانه و دردسرساز
آمریکاییها از افغانستان و بی توجهی آنان به پاکستان، تسلیم نشدن در برابر فشار کاخ سفید را به آمریکاییها گوشزد کرده بار دیگر خاطر نشان کرد: پاکستان در هیچ جنگ دیگری شرکت نخواهد کرد.
عمران خان طی سخنانی در صحن پارلمان ملی پاکستان گفت: اسلام آباد تنها در اهداف صلح آمیز با ایالات متحده شریک خواهد شد چرا که همکاری با آمریکا در جنگ
افغانستان تجربه تلخی برای پاکستان به جای گذاشته است.