رئیس محاکم عمومی و انقلاب مشهد گفت: با استفاده از شیوه نوین دادرسی الکترونیک در مشهد، ۱۱۲۰ویدیوکنفرانس برگزار و به ۴۰۰پرونده کیفری رسیدگی شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، حجت الاسلام والمسلمین سیدآبادی در جمع اصحاب رسانه به مناسبت هفته قوه
او با اشاره به ایجاد دادگاههای اطفال و نوجوانان افزود: این دادگاهها در راستای محافظت از این قشر تشکیل شده تا آنها با افراد سابقه دار در یک مکان قرار نگیرند و برای آنها مشاور و وکیل درنظر گرفته میشود.
رئیس محاکم عمومی و انقلاب مشهد با بیان اینکه پروندههای دادگستری مشهد ۲۲۶هزار و ۴۲۵فقره در سال۹۹ بود که امسال به ۲۵۲هزار و ۶۵۱فقره افزایش یافته است افزود: برای موضوعات مختلف مانند پولشویی، زمین خواری، تصادفات و...، شعب تخصصی درنظر گرفته شده است تا هر پرونده در شعبه مربوط به خودش رسیدگی شود.
حجت الاسلام والمسلمین سیدآبادی با اشاره به اینکه به منظور تکریم، سرعت و امنیت برای ارباب رجوع، ۳۳دفتر به دفاتر قبلی اضافه شده است، بیان کرد: ۷شعبه نیز برای رسیدگی به پروندههای قاچاق کالا و ارز به صورت فعال مشغول به کار هستند.
او درباره استفاده از مشاور در دادگاههای خانواده هم تصریح کرد: ۶۸درصد مراجعین در حوزه خانواده به مشاور معرفی میشوند که این امر باعث سازش ۲۰درصد سازش بین خانوادهها شده که از ۱۲۱هزار و ۸۳۰پرونده، فقط ۱۰هزار پرونده هنوز تعیین تکلیف نشده و بقیه تعیین تکلیف شدند.
رئیس محاکم عمومی و انقلاب مشهد با اشاره به وجود ۵۲شعبه کیفری در مشهد تاکید کرد: ۹۵هزار و ۹۶۵پرونده در طول یکسال کاری رسیدگی شده که به طور میانگین هر پرونده در ۲۷روز تعیین تکلیف شده است.
حجت الاسلام والمسلمین سیدآبادی اظهار کرد: در ۴۶شعبه دادگاه حقوقی مشهد در طول یکسال ۹۳هزار دعوای حقوقی داشتیم که فقط حدود ۴۰۰پرونده برای رسیدگی باقی مانده و این در حالی است که هر ماه ۸ هزار دادخواست حقوقی وارد میشود.