با شروع فصل گرما، ۳۰ درصد بستریهای مراکز درمانی به بیماران گرمازده اختصاص داده شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اصفهان؛ متخصص تغذیه در اصفهان گفت: با کاهش چندین درصد از ۵۰ تا ۷۰ درصد آب بدن، فرد به بیماری گرمازدگی مبتلا میشود.
خانم دکتر صانعی افزود: برای بهبود بیماری فرد گرمازده علاوه بر مصرف آب نیاز است کمی آب و شکر به آب اضافه کرده و مصرف شود تا مشکل برطرف شود.
وی قرمزی وخشکی پوست، حالت تهوع و تپش قلب را از نشانههای گرمازدگی دانست و گفت: همچنین برای پیشگیری از گرمازدگی ضروری است مصرف سبزیجات، کاهو و سالاد را در کنار غذا در سبد غذایی استفاده شود تا به ماندگاری بهتر آب در بدن کمک شود.