پایش کشتارگاههای دام و طیور با هدف تولید و عرضه فرآوردههای گوشتی سالم در خوزستان اجرایی میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی خوزستان با تاکید بر حفظ سلامت گوشت قرمز و مرغ از تولید تا مصرف گفت: کشتارگاههای دام و طیور نقش برجستهای در تولید محصول سالم و حفظ سلامت مصرف کنندگان ایفا میکنند.
عبدالله محمدحسنی رعایت اصول بهداشتی در کشتارگاههای دام و طیور را عامل مهمی در تولید محصول سالم و باکیفیت دانست و بیان داشت: شناسایی فاکتورهای خطر و نقاط بحرانی جهت بهبود و ارتقاء محصول تولیدی در سطح این واحدها هدف از اجرای این طرح است.
وی افزود: این طرح در کشتارگاههای دام و طیور خوزستان مطابق با برنامههای زمان بندی شده اداره کل دامپزشکی استان و به صورت هدفمند اجرا می شود که در فاز اول ۱۷۴ نمونه اخذ شد و از این تعداد ۵۸ نمونه از محصولات تولیدی و ۱۱۶ نمونه از سطوح کار و دست کارگران بوده است.
بیشتر بخوانید: ذره بین کارشناسان دامپزشکی در شیرخام افتاد
محمدحسنی به ارزیابی شاخصهای بهداشتی توتال کانت و توتال ایکولای در محصولات تولیدی، سطوح دست کارگران، سطوح کار و تجهیرات واحدهای اشاره و تصریح کرد: با توجه به مخاطرات استفاده از گوشت دام و طیور زنده که بصورت غیرمجاز و غیر بهداشتی در سطح معابر شهری و بین جادهای کشتار و عرضه میشوند، از شهروندان خواهشمندیم جهت حفظ سلامت جامعه و خانواده خود از محصولات تولید شده در کشتارگاههای دام و طیور استان که تحت نظارت ناظران و بازرسان بهداشتی و شرعی انجام میشود، استفاده کنند.