این جشنواره ویژه دانشآموزان مدارس سمپاد، دانشآموختگان و فرهنگیان این مدارس است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: امروز میزبان اختتامیه سومین جشنواره ملی فردوسی هستیم. دورههای قبل این جشنواره به صورت مجازی برگزار شد. دلیل نامگذاری این جشنواره به نام فردوسی به علت خلق آثار ارزشمند حماسی در قرن چهارم و پنجم است.
کوروش مودت افزود: به علت علاقهای که فردوسی به تمدن، زبان و سرزمین خود داشت، شاهنامه بیبدیل را در قالب ۵۰ هزار بیت شعر طی ۳۰ سال خلق کرد؛ در جهان پایان عصر حماسی و افسانهای اثر ایلیاد و اودیسه در یونان است و در ایران اثر تاریخنویسی مکتوب با شاهنامه فردوسی آغاز شد. خلق این آثار باعث به پایان رسیدن نقل شفاهی داستانها شد. اشعار شاهنامه سراسر پند و اندرز و درس گرفتن از حوادث است. فردوسی یک اثر بیبدیل در جهان خلق کرد.
وی ادامه داد: مجموعه آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره جمعاً بیش از هزار و ۵۰۱ اثر از ۳۲ استان است که ۳۴ اثر به عنوان اثر برگزیده و شایسته تقدیر شناخته شدند. این جشنواره ویژه دانشآموزان مدارس سمپاد، دانشآموختگان و فرهنگیان این مدارس است که در قالبهای داستاننویسی، شعر، مقاله و دلنوشته برگزار شد.
بیشتر بخوانید :ثبت نام چهاردهمین جشنواره کارآفرینان برتر
سومین جشنواره ملی فردوسی با همکاری فرهنگستان زبان و ادب فارسی، دانشگاه شهید چمران اهواز، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان و بنیاد نخبگان خوزستان برگزار شد.