معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: یکی از مهمترین کارکردهای سامانه «مشارکتهای مردمی» جلوگیری از موازی کاری، فعالیتهای جزیرهای و همافزایی فعالیتها است.
وی ادامه داد: مهمترین مزیت رقابتی جمهوری اسلامی ایران با نظامهای سیاسی، مردم آن هستند، چون آنها پای کار بوده اند و این موضوع باعث شده است تا نظیر آنها در جهان نباشد.
غلامی با اشاره به اینکه نهادهای مردمی دارای مزیتهای رقابتی هستند که در ساختارهای دولتی وجود ندارد، گفت: فراگیری، نفوذ، تنوع، اخلاص، قدرت و شناسایی از مهمترین ویژگیهای رقابتی نهادهای مردمی در انجام هر فعالیتی است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه ادامه داد: در حکم ریاست قوه از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی آمده بود که مردمی بودن در همه عرصههای قوه ساری و جاری شود؛ این بدان معنی است که در درجه اول رئیس قوه باشد، اما دیدارهای مردمی حداقل نگاه به این شاخص است.
وی تصریح کرد: هر جایی که امکان آن وجود دارد باید بتوانیم امور را به مردم واگذار کنیم، زیرا آنها بهتر از پس کار برمیآیند، مردم کار را از دل و جان انجام میدهند در حالی که در فعالیت ما محاسبهگری وجود دارد.
آقای غلامی با اشاره به اینکه در مباحث پساجرمی ما بازوی نهادهای مردمی هستیم، گفت: ساختار از لحاظ قانونی قدرتی به ما داده است که در صورت نیاز و اعلام نهادهای مردمی میتوانیم آن را فعال کنیم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در پایان عنوان کرد: بکارگیری سامانه مشارکتهای مردمی بهجای ایجاد ساختارهای فیزیکی باعث میشود تا امکان بروزرسانی مداوم آن وجود داشته باشد. همچنین یکی از مهمترین کارکردهای سامانه جلوگیری از موازی کاری، فعالیتهای جزیرهای و همافزایی فعالیتهاست.