طرح بهبود کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در گلستان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز گلستان؛ معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان با اشاره به آغاز اجرای طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در استان گفت: با هدف صیانت از حقوق شهروندی و بهبود کیفی و بهداشتی، گوشت ها به گروههای A ،B و A+ درجه بندی می شوند که کشتارگاه بندرترکمن موفق به کسب این کیفیت شده است.
علی اصغر اصغری طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ را یک طرح ملی دانست و افزود:این طرح موجب تجهیز کشتارگاه ها به خط دو میشود و پس از کشتار تمام امحا و احشاء مرغ با دستگاه تخلیه شده و آلودگیهای محیطی توسط خط دو کاهش می یابد و افزایش کیفیت و ماندگاری مرغ را به دنبال دارد.
وی فراهم کردن زمینه صادرات گوشت مرغ از استان گلستان را از مزایای رتبه بندی کشتارگاهی طیور دانست که کشتار گاه های گلستان میتوانند مرغ تولیدی رتبه A را به خارج از کشور و سایر استانها ارسال کنند و مشتری ها بر اساس درجه بندی مرغ و قیمت آن حق انتخاب دارند.
اصغری گفت: این طرح در مرحله ارزیابی های منطقه ای است و پس از اخذ مصوبه کارگروه تنظیم بازار کشور اجرایی می شود و کشتار گاه های مرغ ملزم به عرضه مرغ درجه بندی شده خواهند شد و می تواند قیمت مرغ را تعدیل و مرغداران را به تولید مرغ با سایز استاندارد تشویق کند.
وی افزود: با توجه به اینکه تجهیز کشتارگاهها هزینه سنگینی به دنبال دارد و این طرح در حال حاضر تا پایان سال تشویقی خواهد بود تا سایر کشتارگاه ها هم تجهیزات خود را ارتقا دهند اما اکنون با توجه به شرایط حاکم بر بازار و مشکلات تحریمها ممکن است کشتارگاههای رتبه B به سرعت به سطح A نرسند.
استان گلستان بیش از هزار واحد مرغداری گوشتی و ۱۴ کشتارگاه صنعتی طیور است.