به بهانه ۵ تیرماه به عنوان روز جهانی مبارزه با مواد مخدر رهجویان امید از تجربیات خود در زمان ابتلا می گویند.
اعتیاد به موادمخدر یکى از مهمترین مشکلات اجتماعی، اقتصادى و بهداشتى است که عوارض ناشى از آن تهدیدى جدى براى جامعه بشرى محسوب شده است.
افرادی که بدلیل باورهای غلط به سمت مصرف این مواد گرایش پیدا می کنند و رنگ زندگی خود را سیاه می کنند.
آنها که امید را جستجو می کنند ،برای بازگشت به زندگی،به مرکز اقامتی بهبودی آمده اند و از تجربه های تلخ خود در زمان اعتیاد می گویند.
سرهنگ شمسایی فرد، رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر استان گفت: متاسفانه سن اعتیاد پایین امده و بیشتر جوانان به مصرف مواد مخدر روی می اورند و مواد مخدر صنعتی و روان گردان از جمله انهاست.
وی می گوید:امارها افزایش 15 درصدی کشفیات مواد مخدر در سال 99 را نسبت به سال 98 در استان مرکزی نشان می دهد و در سال 1400 برنامه داریم که در بحث مبارزه با موادمخدر جدی تر برخورد کنیم.
سالاروند ، معاون امور پیشگیری بهزیستی استان هم گفت: علل و عواملی فردی، اجتماعی و خانوادگی باعث می شود که فرد به سمت مصرف مواد مخدر گرایش پیدا کند و پایین بودن اعتماد به نفس و مشکلات خلقی و روحی سبب این امر می شود.
رضا سهرابی ، کارشناس دفتر اعتیاد بهزیستی استان گفت: بیشتر جوانان در سنین 18 تا 26 سال این روزها به مصرف مواد مخدر صنعتی و بویژه محرک و روان گردان روی اورده اند و باید خانواده ها بیشتر مراقب جوانان باشند.