دانشمندان سیستمهای ستارهای را که از آنها امکان بررسی زمین برای بیگانگان وجود دارد، کشف کردند.
تیم مشترکی از ستاره شناسان از دانشگاه کرنل و موزه تاریخ طبیعی آمریکا برای اولین بار کاتالوگ سیستمهای ستارهای را تهیه کردند که "ستاره شناسان بیگانه" می توانند زمین را ردیابی کنند، به طور ساده با مشاهده چگونگی مانع شدن سیاره ما از تابش نور خورشید درحالی که به دور خود می چرخد.
این مطالعه در مجله Nature منتشر شده است و خلاصه ای از آن را می توان در وب سایت دانشگاه کرنل یافت. ستاره شناسان از تجربه مشاهدات خودشان به این نتیجه رسیدند. همانطور که می دانید، در سالهای اخیر به لطف حرکت سیارات دیگر از مقابل ستارهها، بسیاری از سیارات فراخورشیدی کشف شده اند.
سیارات که به دور ستارگان خود می چرخند، نور این ستارگان را از دید یک ناظر از زمین که از طریق تلسکوپ فضایی در حال رصد هست را مسدود می کنند. این اجازه می دهد تا نه تنها اشیا را تشخیص دهد، بلکه همچنین داده ها را در مورد ویژگی های اصلی آنها محاسبه کند.
در یک مطالعه جدید، دانشمندان تصمیم گرفتند دریابند که از طریق کدام سیستم های ستاره ای، به لطف چنین فناوری، امکان مشاهده زمین وجود دارد. برای انجام این کار آنها دایره ای از 2034 سیستم ستاره نزدیک را شناسایی کردند - در یک فاصله کوچک کیهانی 326 سال نوری - که زمین از نظر تئوریک از آن قابل مشاهده است.
تخمین زده می شود که 117 از 2034 سیستم ستاره پیش گفته که در طول 10 هزار سال مورد مطالعه از منطقه ترانزیت زمین عبور کرده اند، در فاصله 100 سال نوری از خورشید نسبتاً نزدیک هستند. علاوه بر این، از زمان ظهور ایستگاه های رادیویی تجاری که حدود یک قرن پیش اتفاق افتاده است، 75 شی در منطقه ترانزیت زمین بوده اند.
به گفته نویسندگان این اثر، اگر حیات هوشمندی در سیارات اطراف ستارگان انتخاب شده برای تحقیق وجود داشته باشد، ستاره شناسان "بیگانه" از سیستم های ستاره ای 1715 می توانستند زمین را در زمان شکوفایی تمدن بشری کشف کنند، یعنی در دوره از 10000 تا 5000 سال پیش. در 5000 سال آینده، ستاره شناسان از 319 سیستم ستاره دیگر می توانند به مشاهدات بپیوندند.
دانشمندان می گویند که ساکنان سیارات فراخورشیدی که در حال چرخش در اطراف این ستاره های مجاور هستند، در صورت وجود "یک صندلی ردیف جلو" را انتخاب میکنند تا بفهمند حیات روی زمین وجود دارد یا خیر.