مدیر جهاد کشاورزی اهر گفت: سالانه ۹۰۰ تن گوشت سفید ماهی در مزارع پرورش ماهی این شهرستان تولید و روانه بازار میشود.
وی با اشاره به کمبود آب و خشکسالیهای اخیر در شهرستان اهر افزود: با وجود کم آبی در برخی نقاط این شهرستان وجود مناطقی مانند تراس رودخانه اهرچای، روان آبهای دره سراجلو، جلگه ورگهان ویجنی، پاکوه قوشاداغ، روان آبهای یوزبند و انجرد مناطق مستعدی برای تولید آبزیان به خصوص ماهی قزل آلا هستند.
اسدی با تاکید بر لزوم حمایت از تولیدکنندگان صنعت آبزی پروری در اهر خاطرنشان کرد: از پروانه داران میخواهیم برای توسعه و گسترش صنعت آبزی پروری در این شهرستان اقدام کنند چرا که میتوان با توسعه این صنعت تولید سالانه گوشت سفید ماهی را به بیش از ۲۰۰۰ تن ارتقاء داد.