رئیس مجلس شورای اسلامی از خط تولید واکسن کرونا در شهرک دارویی برکت استان البرز بازدید کرد.
واکسن کوو برکت نمونه واکسن ایرانی کووید ۱۹ است که در گروه صنعتی "شفافارمد" تولید شد.
فاز یک صنعتی این شرکت سوم خرداد با تولید ۳ تا ۴ میلیون دوز واکسن به بهره برداری رسید و تجهیزات فاز دو صنعتی آن هم در حال نصب و راه اندازی است و در نیمه تیر ماه با ظرفیت پرکنی ۱۸ هزار ویال در ساعت به بهربرداری می رسد.
طی چند هفته آینده بیش از ۱۰ میلیون دوز واکسن در سبد واکسیناسیون قرار خواهد گرفت.
رئیس مجلس شورای اسلامی تولید واکسن کوو ایران برکت توسط جوانان کشور را کاری عظیم و افتخار ملی دانست و گفت : این جوانان انقلابی در فرهنگ جهاد و شهادت تربیت شده اند و با تمام فشارهای اقتصادی ،تحریم ها و سختی ها ، کاری کردند که نام ایران جزو اولین کشورهای تولید واکسن کرونا قرار گیرد.
قالیباف افزود : تولید این واکسن در کشور علاوه بر این که با بیماری کرونا مقابله می کند و جان انسان ها را از مرگ نجات می دهد در بحث اقتصاد هم بسیار با اهمیت است.
رییس قوه مقننه گفت:کشور با یک برنامه پنج ساله می تواند شرایط سخت تحریم را به ثبات و آرامش برساند اما این باور نیازمند یک نگرش درست است.
قالیباف تصریح کرد: مسائل اقتصادی ، بورس ، گرانی و تورم را با همدلی سه قوا ، سامان خواهیم داد.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و مسئولان استان البرز در این سفر حضور داشتند و گزارشی از توانمندیها و نحوه تولید واکسن ایرانی را به اطلاع رئیس قوه مقننه رساندند.
مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در این بازدید گفت: تاثیر واکسن کووبرکت، ۹۳/۵ درصد است.
او از تامین کامل واکسن کشور تا پاییز امسال خبر داد و گفت: با توجه به این که قدرت صادرات وجود دارد اما رویکرد اقتصادی نداریم و تا نیاز کشور تامین نشود ، هیچ صادراتی انجام نمی شود.
مخبر افزود: این شرکت در زمینه تولید واکسن کار فنی و جدی با ظرفیت نخبگان کشور انجام داده است.
واکسن کووبرکت روز ۲۴ خرداد ماه با اعلام رسمی آقای نمکی وزیر بهداشت، مجوز اضطراری دریافت کرده بود.
دکتر مینو محرز، مسئول نظارت بر مطالعات بالینی واکسن کوو ایران چندی پیش اعلام کرده بود مرحله سوم این واکسن ایرانی با جمعیت ۲۰ هزار نفری در شهرهای تهران، بوشهر، شیراز، کرج، مشهد و اصفهان انجام شد.