مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد: بازرسیهای متمرکز از کشتیهای ورودی به این بندر و نکا ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، محمدعلی اصل سعیدی پور با تأکید بر اجرای ضمیمه یک کنوانسیون مارپل (MARPOL) گفت: هدف اصلی این کنوانسیون رفع کامل آلودگی عمدی محیط زیست دریایی و کنترل آلودگیهای غیرعمدی ناشی از سوانح شناورها است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد افزود: بر اساس مقررات ضمیمه یک کنوانسیون مارپل (MARPOL) و برای جلوگیری از آلودگی ناشی از نفت در دریا، بازرسیهای متمرکز از کشتیهای ورودی به بنادر امیرآباد و نکا همواره در دستورکار قرار دارد.
سعیدی پور با اشاره به آمادگی کامل گروه امدادی و مقابله با آلودگی بنادر با احتمال بروز آلودگی گفت: مانورهای روزانه و شبانه متعددی در بنادرامیرآباد و نکا برگزار شده تا نقاط ضعف و قوّت گروه مقابله با آلودگی به صورت تحلیل عملکردی، مورد ارزیابی مداوم قرار گیرد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد بر رعایت الزامات کنواسیون بین المللی، بروزسانی و استفاده از تجهیزات مدرن جمع آوری آلودگی نفتی با هدف سلامت محیط زیست دریایی در پهنای آبی این بندر تاکید کرد.
بیشتر بخوانید: ترخیص ۱۲۹ هزارتُن غلات از بندر امیرآباد بهشهر
محمدعلی اصل سعیدی پور همچنین افزود: تعمیرات اساسی منجر به PM اسکلههای حوضچه شماره یک بندرامیرآباد، با ۹ پُست و هزینه بیش از ۳۸۱ میلیاردریال برای افزایش بهره وری، استفاده بهینه از منابع زیرساختهای موجود، نگهداری و افزایش طول عمر سازههای موجود با صرف هزینه زودبازده، پایان یافت.
مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد تصریح کرد: در تعمیرات اساسی اسکلههای این بندر، از روش نوین DSM استفاده شده و اجرای عملیات اختلاط عمیق خاک، خاکبرداری ماشینی و دستی کانالبا هدف اجرای DSM، لایروبی کانالهای تأسیساتی و جمع آوری آبهای سطحی، تعویض و نصب ۵۳۰ فندر، نصب ۲۹ نردبان و تعمیر سطوح بتنی شمعها از مراحل اجرایی طرح تعمیرات اساسی اسکله در بندرامیرآباد به شمار میرود.
سعیدی پور با اشاره به استفاده از هزار و ۸۵۰ متر انواع لولههای پلی اتیلن، تخریب بتن، خاکبرداری، لوله گذاری، غلاف گذاری در کانال، ایجاد درزگیر قائم و افقی روی تیر پیشانی، قالب بندی، آرماتور بندی، بتن ریزی، لکه گیری آسفالت روی اسکله ها، بارگیری و ... را از موارد اجرایی این عملیات اعلام کرد.