اصفهان به مهد نان و پایلوت نانهای سنتی و قلب سالم شهرت دارد.
محسن ضیائی افزود: کارخانههای متعدد و پیشرفتهای در زمینه تولید آرد در این استان فعال هستند و آردی تولیدی این واحدها مطابق با کیفیت آرد کامل و از استانداردهای ملی برخوردار و به تایید مراکز نظارتی رسیده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان، ضایعات نان در استان را کمتر از میانگین کشوری برشمرد و گفت: بهره گیری از تکنولوژی به روز در صنعت آردسازی، فرهنگسازی مردم درخصوص نگهداری مطلوب نان و همچنین آموزشهای تخصصی به نانوایان مهمترین عوامل دستیابی به این موفقیت است.
محسن ضیائی افزود: استان اصفهان از استانهای پیشتاز در تولید نان سبوس دار در کشور است.