رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره): بزرگترین مرکز آموزش مجازی قرآن کریم را در کشور راه اندازی میکنیم.
وی ادامه داد: حافظان و قاریان قرآن بسیاری زیر پوشش کمیته امداد کشور هستند و این نوع آموزش دسترسی مددجویان و همکاران در دورترین نقاط کشور را آسان و هزینه آموزش را کاهش چشمگیر میدهد.
به گفته رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) پارسال بودجه قرآنی کمیته امداد ۲۰ برابر شد که ۷۵ میلیون ریال از این اعتبار صرف جایزه این دوره از جشنواره قرآنی شده است؛ بنابراین گزارش به مناسبت هفته کرامت و میلاد امام رضا (ع) نخستین آیین تجلیل از خادمان و نخبگان قرآنی کمیته امداد امام خمینی (ره) با حضور مدیران و معاونان این سازمان، مسئولان وزارت ارشاد، معاون سازمان دارالقرآن و تقدیر از نخبگان قرآنی، مدیران و مربیان برتر کانون ها، و کارکنان برگزیده جشنوارههای قرآنی از طریق ویدیو کنفرانس در کشور برگزار شد.
آموزش قرآنی بیش از ۴۸ هزار نفر مددجوی کمیته امداد
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: پارسال ۴۸ هزار و یکصد نفر از مددجویان و مربیان قرآنی کشور در رشتههای مختلف آموزشهای قرآنی دریافت کردند.
آقای مرتضی بختیاری گفت: ۲۱ هزار نفر در رشته تدبر عمومی و تخصصی، ۸۰۰ نفر در رشته تدریس حفظ و قرائت قرآن ویژه مربیان، ۹ هزارنفر در رشته حفظ و قرائت قرآن، ۳۰۰ نفر در روش تدریس فهم قرآن و ۱۷ هزارنفر نیز در رشته فهم قرآن در دبستان آموزش دیدند.
شرکت ۱۵ هزار اثر قرآنی در جشنواره باران وحی
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: ۱۵۶۶۲ اثر قرآنی در مرحله مقدماتی به جشنواره باران وحی در چهار بخش آوایی، ادبی، معارف و هنری رسیده است.
وی افزود: ۷۲۰۰ اثر در بخش آوایی در رشتههای حفظ، قرائت، مداحی و اذان، ۶۳۲ اثر در بخش ادبی، رشته دکلمه خوانی، ۵۳۰ اثر در بخش معارف، رشته سخنرانی و ۷۳۰۰ اثر در بخش هنری در رشتههای قصه گویی، نقاشی و صنایع دستی دریافت شده است.
بختیاری ادامه داد: ۱۳۶۳ اثر از این تعداد به مرحله کشوری راه یافت و ۲۹۷ اثر برتر شناخته شد.
وی راه رسیدن به جامعه قرآنی را انس با قرآن دانست و تصریح کرد: این جشنواره با استفاده از فرصت کرونا در کشور به صورت مجازی و از طریق شبکه شما به صورت زنده برگزار شد؛ بنابراین گزارش به مناسبت هفته کرامت، نخستین آیین تجلیل از خادمان و نخبگان قرآنی کمیته امداد امام خمینی (ره) با حضور مدیران و معاونان این سازمان، مسئولان وزارت ارشاد، معاون سازمان دارالقرآن و تقدیر از نخبگان قرآنی، مدیران و مربیان برتر کانون ها، و کارکنان برگزیده جشنوارههای قرآنی از طریق ویدیو کنفرانس در کشور برگزار شد.
نخستین آیین تجلیل از نخبگان و خادمان قرآنی کمیته امداد با حضور رئیس کمیته امداد برگزار شد.
آقای سیدمرتضی بختیاری در مراسم تجلیل از خادمان و نخبگان قرآنی کمیته امداد با تبریک سالروز میلاد علی ابن موسی الرضا (ع) و دهه کرامت گفت: انس با قرآن بالاترین درجات عبادی برای انسان است و عمل به قرآن در زندگی شخصی و حرفهای موجب توفیق در امور خواهد شد.
وی ارائه آموزشهای قرآنی در جامعه هدف کمیته امداد را از سنتهای موثر در این نهاد طی سالهای گذشته دانست و ادامه داد:یکهزار مربی قرآنی در کمیته امداد مشغول به فعالیت هستند و آموزشهای لازم برای این مربیان نیز به صورت دورهای انجام میشود.
رئیس کمیته امداد برگزاری جشنواره قرآنی «باران وحی» در کمیته امداد را موجب انس جوانان و نوجوانان با فرهنگ قرآنی عنوان کرد و گفت: جشنواره قرآنی باران وحی با ۱۵ هزار شرکت کننده در سطح ملی برگزار شد که امروز برگزیدگان این جشنواره مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.
آقای بختیاری با اظهار امیدواری برای برگزاری این جشنواره در سالهای آتی اظهار کرد: از سال گذشته تاکنون ۵۲ هزار نفر از مددجویان در پایههای تحصیلی دبستان تا دبیرستان در زمینههای آموزشی و انگیزشی در رشتههای فهم سورههای قرآن در بخشهای تدبر در قرآن، حفظ و قرائت و ... ارائه شده است.
شایان ذکر است در این مراسم ۱۶ نفر از نخبگان مددجو و هفت نفر از نخبگان قرآنی کمیته امداد در حوزههای تخصصی حفظ، قرائت و فهم قرآن مورد تجلیل قرار گرفتند. همچنین در این مراسم از ۸۵۱ نفر از خادمان قرآنی تقدیر شد.
در ادامه این مراسم مرکز نیکوکاری قرآنی نیز با مدیریت یکی از بزرگان اهل سنت در شهرستان گنبد استان گلستان به عنوان نماد برادری اهل سنت و تشیع به صورت ویدئو کنفرانس به بهرهبرداری رسید.