بلومبرگ
افزایش ۱۹ درصدی مرگ و میر جوانان آمریکایی
شبکه بلومبرگ از آمار بالای مرگ جوانان آمریکایی در سال گذشته خبر داد و عامل اصلی مرگ این افراد را درگیریهای مسلحانه و مصرف مواد مخدر عنوان کرد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ بلومبرگ از آمار بالای مرگ و میر جوانان آمریکایی بین ۲۵ تا ۳۴ سال در سال گذشته خبر داد و عامل اصلی مرگ این افراد را درگیریهای مسلحانه و مصرف مواد مخدر عنوان کرد.
افزایش ۱۹ درصدی مرگ و میر جوانان آمریکایی
این پایگاه اینترنتی در گزارشی به قلم جاستین فاکس نوشت: بر اساس آمار مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها، میزان مرگ و میر آمریکاییان در سال ۲۰۲۰ حدود ۱۹ درصد بیشتر از سال ۲۰۱۹ بوده است.
این بیشترین میزان افزایش مرگ و میر در آمریکا از سال ۱۹۱۸ است که در آن زمان ۳۰ درصد افزایش یافت. یکی از عوامل افزایش مرگ و میر در آمریکا در این دو سال شیوع بیماریهای مرگبار بوده است.
با بررسی جداگانه میزان مرگ و میر در میان ردههای مختلف سنی در آمریکا مشخص شده است که این رقم در میان سالمندان و کودکان همواره با شیب متفاوت روند نزولی داشته، اما اوضاع برای جوانان و نوجوانان کمی نگران کننده بوده است.
همه گیری آنفلوآنزا در سال ۱۹۱۸ برای جوانان آمریکایی بسیار مرگبار بود، اما کووید- ۱۹ نه و در نتیجه میزان مرگ و میر آنها در سال ۲۰۲۰ در مقایسه با ۱۹۱۸ افزایش چشمگیری نداشت. اما از ۱۹۵۰ میزان مرگ و میر در بین جوانان همانند سایر گروههای سنی شاهد روند نزولی نبود و تعداد افرادی که در سنین ۲۵ تا ۳۴ سال فوت کرده اند، در سال ۲۰۲۰ همانند سال ۱۹۵۳ ثبت شده است.
شیوع بیماریهای قلبی و سرطان
بیماریهای قلبی و سرطان دو عامل اصلی مرگ و میر در آمریکا محسوب میشوند که از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۹ روی هم مسئول مرگ حدود نیمی از افراد در این کشور بوده اند. اما در میان افرادی که بین ۲۵ تا ۳۴ سال سن دارند، سرطان عامل چهارم و بیماریهای قلبی عامل پنجم مرگ شناخته و پس از تصادف، خودکشی و قتل رده بندی میشوند.
افزایش مصرف مواد مخدر
در میان جوانان پیشرفتهای پزشکی و سلامت عمومی که به مرور به کاهش مرگ و میر کلی کمک کرده اند، تحت تاثیر افزایش جنایت، مصرف بیش از اندازه از مواد مخدر یا همه گیری جهانی کرونا قرار میگیرند.
افزایش تیراندازی و تصادفات رانندگی
بر اساس آمار مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها، حوادث خودرویی و قتل دو عامل اصلی افزایش میزان مرگ و میر در بین جوانان آمریکایی در دهه ۱۹۶۰ بوده است. در دهه ۱۹۸۰ و اوایل دهه ۱۹۹۰ ایدز به این عوامل اضافه شد.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها مصرف بیش از اندازه مواد مخدر را عامل اصلی افزایش مرگ و میر جوانان از سال ۲۰۱۳ تا کنون عنوان کرده، اما موارد خودکشی نیز از اواسط دهه ۲۰۰۰ تا اواسط دهه ۲۰۱۰ افزایش داشته است.
از این رو میتوان گفت جوانان آمریکایی قربانیان بحرانهای اقتصادی از یک سو و تولید مواد مخدر سمی جدید از سوی دیگر بوده اند.
حتی پیش از شیوع کرونا نیز میزان مرگ و میر جوانان آمریکایی در مقایسه با سایر همسالان آنها در دیگر کشورهای ثروتمند بیشتر بوده است.