مردان دچار ریزش موی بیشتری میشوند و درمانهایی هم میتواند از ریزش موی جلوگیری کند.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سيما، مردان دچار ریزش موی بیشتری میشوند و برای جلوگیری از آن روشهای زیادی را در پیش میگیرند. در ادامه به درمانهایی که میتواند از ریزش مو جلوگیری کند میپردازیم:
داروها
سازمان غذا و داروی ایالات متحده (اف دی ای) دو دارو را برای درمان ریزش موی مردان تایید کرده است:
ماینوکسیدیل (Rogaine)
این دارو بدون نسخه و به شکل مایع یا فوم وجود دارد. میتوانید آن را دو بار در روز برای رشد مو و جلوگیری از ریزش آن به کف سر بمالید.
فیناستراید
این دارو به شکل قرص است که روزانه میتوانید آن را مصرف کنید. هر دوی این داروها، ممکن است یک سال طول بکشد که نتیجه بدهد.
اما سایر نکات و روشها در این باره:
کاشت مو
محبوبترین روشهای کاشت مو، فرایندهای کاشت واحد فولیکولار است.
ترک سیگار
آیا میدانستید سیگار کشیدن میتواند باعث ریزش مو شود؟ پس شاید بهتر باشد، سیگار کشیدن را ترک کنید.
ماساژ کف سر
ماساژ میتواند به درمان ریزش مو در مردان کمک کند. ماساژ کف سر باعث تحریک فولیکولهای مو میشود.
رژیم متعادل
رژیم غذایی مفید و متعادل میتواند موهایتان را در بهترین حالت حفظ کند. انواع سبزیجات، میوه ها، غلات کامل، چربیهای غیراشباع و پروتئینهای بدون چربی را در رژیم خود بگنجانید و مصرف شیرینیها را کاهش دهید.
برخی ویتامینها و مواد غذایی
خوراکیهای غنی از آهن مانند گوشت گاو، انواع لوبیا، سبزیجات برگ پهن، غلات غنی شده با آهن و تخم مرغ. خوراکیهای سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ همچون سالمون، ماهی تن، تخم کتان، زرده تخم مرغ، شاهدانه و گردو و خوراکیهای سرشار از پروتئین مانند تخم مرغ، گوشت کم چرب و غذاهای دریایی می تواند ريزش مو را کمتر کند.
کاهش استرس
ریزش مو ممکن است نتیجه یک سبک زندگی پراسترس باشد. ورزش منظم، گوش دادن به موسیقی، یوگا و خواب کافی هم میتواند به کاهش استرس کمک کند.
بیوتین
بیوتین ویتامینی است که به صورت طبیعی در مغز ها، تخم مرغ، پیاز و جو دوسر یافت میشود. شواهد موجود نشان میدهد مصرف مکملهای بیوتین به صورت خوراکی میتواند ریزش مو را کاهش دهد.
چای سبز
یک گیاه دارویی مدعی دیگر برای درمان ریزش مو، چای سبز است.
ختمی
ختمی چینی در هندوستان به طور وسیعی برای رشد مو در بازار عرضه میشود. یک مطالعه قدیمی روی موشها آثار مثبت آن روی فولیکولهای مو را نشان داده، اما هیچ مطالعهای روی انسان انجام نشده است.