یوم الله ۲۸ خرداد ۱۴۰۰، به دشمنان و بدخواهان نظام جمهوری اسلامی ایران نشان داد؛ که مردم قفلهای زنگ زده را با کار درست و انتخاب درست، شکستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران ، ساعت از یک بامداد گذشته است، آخرین خبرها، عکسها و فیلمهای ارسالی خبرنگاران مستقر در شعب اخذ رأی مازندران را بار گذاری میکنم و روانه خانه میشوم، روز پر استرس، اما با شکوهی را پشت سر گذاشته ام نه تنها من بلکه هر کسی که قلبش برای وطن میتپد.
اپیزود بعدی گل کاشتن میلیونها ایرانی برای داشتن ایرانی آباد
ساعت هفت صبح بعد از جمعه تغییر است، راهی اداره میشوم، دیگر خبری از هیاهوی تبلیغات سه هفتهای نامزدهای انتخاباتی ۱۴۰۰ در کوی و برزن این دیار نیست، اما در و دیوار شهر، هنوز رنگ و بوی تغییر بزرگ میدهد، تغییری از جنس ما میتوانیم، ما هستیم و با کار درست و انتخاب درست این انقلاب را سرپا نگه خواهیم داشت.
میدان ساعت، یکی از رفتگران شهر در حال جمع آوری برگههای انتخاباتی از جوی آب است و با خودش زمزمه میکند، الهی شکر، قرار است همه چیز از اینکه هست بهتر شود...
کارگری دیگری، کاردک به دست به جان دیوارهای شهر افتاده است و میگوید: در و دیوار شهر با تبلیغات ناموزون شده است،ای کاش مکانهای را به تبلیغات نامزدها اختصاص میدادند تا کار ما بیشتر نشود، دستکم تا یکماه درگیر پاکسازی چهره شهر هستیم.
دور میدان زنان و مردان روستایی پیر و جوان ندارد، با چهره متفاوتتر از یکسال گذشته ماسک بر صورت داشتند، برای بدست آوردن یک لقمه نان حلال بساط دست فروشی پهن کرده اند، این بار در کنار تولید محصولات کشاورزی و بازار پسندی اش با یکدیگر با هیجان از روز باشکوهی که گذشت صبحت میکنند.
مشهدی حیدر یکی از این دستفروشانی است که از روستای اطراف ساری آمده است با صدای بلند و با زبان مازنی به دستفروش کناری اش میگوید: دیروز بَدی مردِم چیکار هِکاردِنه اَنگوس بیهِشتِنه دشمن چشم ره کورهِکاردنه (دیروز مردم با حضور پای صندوق رای به همه دنیا نشان دادند که خودمان تصمیم میگیرد برای خودمان)
او هم در جواب مشهد حیدر میگوید: مِره سیاست هالی نَوونه فقط دومبه که این کشور وسه خله خله خون دَشنی بیه من هم بوردمه رای هادمه ایشالله اَتا آدم خوار اَمه مملکت ره دست گِرنه اِماره از این بدبختی و فلاکت نجات دِنه (از سیاست چیزی نمیدونم، فقط میدونم برای این مملکت خونها ریخته شد ومن هم رأی میدم تا انشاالله آدم شایستهای مملکت رو دست بگیره و مردم رو از بدبختی نجات بده)
حالا دیگر میان اهالی کوچه و بازار بحث بر سر اینکه چه کسی رأی میآورد نیست، بحث سر غرور ایرانی است، بحث بر سر شکست آمال پوشالی غرب است، بحث ماهی را هر وقت از آب بگیری تازه است، هست بحث اعتماد ملت است، بحث تعیین سرنوشت کشور و خودشان برای چهارسال دیگر است، شکست سنگین «دار و دسته تحریمی های رای بی رای» در انتخابات ۱۴۰۰ است، بحث از حضور پرشور مردم در پای صندوقهای رای تا ساعت ۲ بامداد است. در حالی که از ماهها پیش برخی جریانهای سیاسی مدام میگفتند که مردم در انتخابات شرکت نخواهند کرد.
بازار نرگیسه که جای پاتوق بازاریان اسم و رسم دار ساری است، جایی که در همه صحنههای سیاسی کشور یک پای ماجرا بوده اند و هستند، آنان هم چشم انتظارهستند تا نام فرد اصلح را بعد از شمارش آرا از مبادی رسمی بشنوند...
یکی از بازاریان با انگشت اشاره میکند و میگوید: امسال جای مُهر رویش ثبت نشده است، بی رنگ، اما تاثیر گذار است.
ما بهش میگیم انگشت ماشه چکانی، هدف سیبل هم مقابل رجوی، بن سلمان، ایران اینترنشنال، بی بی سی و... بود و هست ...
او میگوید: حضرت آقا سید علی خامنهای ۲۶ خرداد فرمودند: ما بخواهیم فشارهای دشمنان [از قبیل]فشارهای اقتصادی مثل تحریم و امثال اینها از بین برود یا کاهش پیدا کند، راهش این است که حضور مردم در کشور افزایش پیدا کند و پشتوانهی مردمی به رخ دشمنان کشیده بشود.
پیروز انتخابات ۱۴۰۰ ما مردم بودیم✌️
ساعت ۷ و ۳۰ دقیقه روز بعد تغییر، سوار تاکسی میشوم مقصد اداره، با سوار شدنم ظرفیت تکمیل میشود و خودرو حرکت میکند، دور میدان ۶ هزار ساله ساری میگردد و وارد خیابان ابن شهر آشوب یا همان دروازه بابل قدیم میشود، اینجا هم تنور انتخابات ۱۴۰۰ داغ داغه، صحبت راننده با دو مسافر دیگر گل کرده است، از حضور میگویند و میگویند خودم هم فکرش را نمیکردم این همه بیایند پای صندوق رای.
یکی از مسافران میگوید من دبیر هستم و معتقدم یک انتخاب عقلانی، انتخابات درست و سازنده، نخستین داروی دردهای یک سرزمین است که شکر خدا دیروز انجام شد باید صبور باشیم. این کشتی که به دلیل برخی تصمیمات اشتباه در مسیر به گل نشستن قرار گرفته را باید نجات داد، کمی همراهی من شهروند ایرانی، صد برابر همراهی رییس جمهور ....
مسافر دیگر که زیاد از این آمد و شدهای مردم راضی نبود و ناامید از اقتصاد مریض و نابسامان کشور میگوید: چطور رییس جمهور آینده میخواهد مملکت را از این ورطه نجات دهد تمام سرمایه ام را گذاشتم بورس، به فلاکت افتاده ام.
به میدان امام خمینی "ره " رسیده ام طبق عادت، مسیر جام جم را پیاده میروم، با خودم میاندیشم نتیجه چه خواهد شد! هر چه باشد مثبت ایران است.
قطار حماسه ۲۸ خرداد با سرعت حضور و مشارکت حدود ۶۰ درصد مازنیها در ایستگاه پایانی ماراتن سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، ششمین دوره شوراهای شهر و روستا و میان دورهای مجلس خبرگان رهبری، متوقف شد تا اسباب این سفر یکروزه را منتخبان ملت در فرصتی چهار ساله برای مردم به مقصد برسانند.
خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری صداوسیما مازندران