ملیپوش پاراوزنه برداری: با توجه به نتایجی که کسب کردم، تصور نمیکردم ۲ ماه مانده به بازیهای پارالمپیک در لیست نفرات اعزامی به توکیو قرار نگیرم.
وی گفت: هر چند برای کسب مجوز ورود به بازیهای پارالمپیک ۵ سال زحمت کشیده بودم و بعد از خط خوردن از لیست نفرات اعزامی از نظر روحی شرایط خوبی نداشتم، اما، چون سیاست ستاد بازیهای پارالمپیک توکیو برای اعزام ورزشکاران به توکیو کسب رنکینگ اول تا سوم جهان بود و من از نظر رنکینگ در جایگاه چهارم قرار داشتم، مجبور بودم به قوانین احترام بگذارم.
مرادی افزود: به نظر من در برخی از قوانین ستاد بازیهای پارالمپیک تناقض وجود دارد، به طوری که یک تیم مثل بسکتبال با ویلچر که ۱۵ بازیکن دارد و ستاد بازیها امید به کسب سکو در این رشته ندارد، شرایط اعزام این تیم را به توکیو فراهم میکنند و یا در برخی رشتهها با نگاه حمایتی ورزشکار اعزام میکنند. البته من منتقد این سیاست نیستم، اما معتقدم چرا چنین شرایطی برای من ورزشکار که مدت زیادی در اردوهای آمادگی بودم و شانس مدال آوری داشتم، اعزام نمیشوم.
وی دربارهی برنامه خود در آینده گفت: فعلا برنامه خاصی ندارم و در حال بررسی شرایط خود جهت حضور یا عدم حضور در ورزش حرفهای هستم. از سوی دیگر در شرایطی که کمیته ملی پارالمپیک به تلاشهای ورزشکار ارزش چندانی قائل نیست، چطور میتوان با این شرایط کنار آمد و برای آینده برنامه ریزی کرد؛ بنابراین هنوز تصمیمی برای شرکت در مسابقات پاراآسیایی نگرفته ام.
وی در پایان با بیان این که برای سیاستهای کمیته ملی پارالمپیک احترام قائل هستم، افزود: به سیاستهای کمیته ملی پارالمپیک احترام میگذارم و برای تیم وزنه برداری کشورمان در بازیهای توکیو آرزوی موفقیت دارم.