شهروندان گوشت مرغ مورد نیاز خود را از فروشگاههای مجاز تحت نظر دامپزشکی خریداری کنند که گوشت مرغ فقط به صورت بسته بندی عرضه می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکزخراسان جنوبی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه گفت:مرغ عرضه شده باید رنگ عضلات
سید حمید عبدی افزود: همچنین هیچ گونه بوی غیر طبیعی مانند ترشیدگی ویا تعفن خصوصا"در محل اتصالات مختلف بدن به مشام نرسد و لاشه مرغ باید کاملا"پرکنی شده ومحتویات شکم از قبیل دل، جگر، سنگدان و رودهها باید از بدن مرغ کاملا"خارج شده باشد.
رییس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه گفت: مرغ تازه به مدت ۷۲ ساعت در دمای ۲-۸ درجه داخل یخچال ومرغ منجمد به مدت ۹ ماه در دمای منهای ۱۸ درجه قابلیت نگهداری دارد که بر، روی بسته بندی در ج شده است.
وی افزود: همچنین در داخل بسته بندی مرغ منجد خونابه منجمد شده نباید وجود داشته باشد و همچنین شروع فساد مرغ از ناحیه داخلی اتصال ران به بدن آغاز می شود وبا برش این ناحیه و استشمام بوی آن میتوان قضاوت کرد و شهروندان در صورت هرگونه ابهام در سلامت گوشت مرغ تهیه شده با شبکه دامپزشکی برای راهنمایی تماس بگیرند.