مدیرعامل بانک مسکن گفت: نزدیک به ۲۰ هزار میلیارد ریال از منابع مردم به پروژهها اختصاص یافته است.
شایان گفت: از انبوه سازان درخواست میکنم با توجه به شکاف عرضه با تقاضای مسکن از این تسهیلات ویژه بانک مسکن بهره ببرند تا بتوانیم به تدریج عقب ماندگیهای تولید مسکن در کشور را جبران کنیم.
وی درباره میزان عقب ماندگی عرضه از تقاضای مسکن طی سالهای گذشته افزود: در حالی که سالانه باید حداقل یک میلیون واحد مسکونی در کشور ساخته و تولید میشد، اما طی سالهای گذشته این میزان به کمتر از ۴۰۰ هزار واحد رسیده است.
مدیرعامل بانک مسکن اضافه کرد: در همین راستا افزایش سقف تسهیلات ساخت برای واحدهای دارای فناوری نوین به ۴۵۰ میلیون تومان به ازای هر واحد مسکونی، مشوق بانک مسکن برای تحریک سمت عرضه است و یک فرصت مناسب برای انبوه سازان خواهد بود.
شایان همچنین درباره مشارکت بانک در تامین ملی پروژههای سراسری گفت: در این حوزه بانک مسکن در قالب برنامه اقدام ملی مسکن نسبت به تامین مالی تعدادی از واحدهای مسکونی اقدام کرده است.
وی افزود: در این زمینه متقاضیان برای اینکه بتوانند از ابتدا در پروژه مشارکت داشته باشند ۴۰ میلیون تومان سهم الشرکه خود را واریز کردند که تاکنون بیش از ۷۶ هزار میلیارد ریال از سهم آورده متقاضیان توسط۱۸۰،۶۴۳ نفر واریز شده است.
مدیرعامل بانک مسکن ادامه داد: از منابعی که از سوی متقاضیان برای ساخت مسکن ملی واریز شده، تاکنون نزدیک به ۲۰ هزار میلیارد ریال از این منابع مردم به پروژهها اختصاص یافته است. ضمن اینکه حدود ۱،۱۱۴ میلیارد ریال از منابع مالی بانک تزریق شده است.
شایان با بیان اینکه استقبال خوبی از این طرح شده است تاکید کرد: بانک مسکن به تعهدات خود پایبند است و امیدواریم بتوانیم در بازه زمانی مشخص واحدهای مسکن ملی تکمیل و به متقاضیان واگذار شود.