کمتر از سه روز به برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا باقی مانده و شمارش معکوس برای حضور مردم در پای صندوقهای رأی آغاز شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد؛ با نزدیک شدن به روز تعیین سرنوشت ، شور و نشاط انتخاباتی هم در بین مردم افزایش چشمگیری داشته و مشاهدات و شنیده ها حکایت از برگزاری انتخاباتی پرشور و رقابتی به ویژه بین شوراها دارد.
انتخابات شوراهای اسلامی در شهرستان مهاباد در سه شهر مهاباد، گوک تپه و خلیفان و 138 روستا برگزار می شود.
در ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در این شهرستان ۸۲۵ نامزد برای ۴۵۵ کرسی شامل ۴۳۸ کرسی شوراهای روستا و ۱۷ کرسی شوراهای اسلامی شهر شامل هفت کرسی در مهاباد، پنج کرسی در شهر گوک تپه و پنج کرسی در خلیفان با هم رقابت می کنند.
برای برگزاری انتخابات در این شهرستان، ۱۷۶ شعبه پیش بینی شده است که در مقایسه با دوره قبل ۱۰ شعبه افزایش پیدا کرده است.
در شهرمهاباد با 122 داوطلب تأیید صلاحیت شده شاید کمتر از 10 ستاد انتخاباتی دایر شده است و بیشتر نامزدها از طریق فضای مجازی و شیوه های دیگر مشغول تبلیغات و جلب آرای مردم هستند.
در این ستادها همانند دوره های گذشته انتخابات ازدحام های تبلیغاتی به چشم نمی خورد و اندک طرفداران هر کدام از نامزدها که بیشتر جوانان و نوجوانان هستند، شور و هیجان خاصی همانند دوره های گذشته ندارند.
هر چند نصب انواع عکس و پوسترهای رنگارنگ نامزدها بر روی خودروها و شیشه مغازه ها و بر بالای بامها آویزان و نصب شده است اما شور و اشتیاق انتخاباتی در بین مردم همانند دوره های گذشته نیست.
فعالیت ستادهای تبلیغاتی نامزدهای ریاست جمهوری هم در سطح شهر مهاباد به چشم نمی خورد و تنها به پخش بنر و عکس و پوستر تعدادی از نامزدها اکتفا شده است.
فرماندار شهرستان مهاباد، در بازدید از چندستاد تبلیغاتی شوراها رعایت دستورالعمل های بهداشتی را مورد تأکید قرار داد و گفت: تمامی دستورالعمل های بهداشتی ابلاغ شده از طرف ستاد انتخابات باید در محل ستاد و شعب اخذ رأی اجرا شود.
عارف خدرلو ، در ادامه از کاندیداها خواست از تخریب همدیگر پرهیز کرده و تنها برنامه های خود را ارائه دهند.
در انتخابات دوره های گذشته در صفوف نانوایی، تاکسی ها، مجالس ختم، دانشگاهها و اماکن عمومی شهرستان صحبت از انتخابات بود و درمحافل و مجالس مختلف بحثهای داغ انتخاباتی صورت می گرفت و در هر مکان و محلی مردم از انتخابات صحبت می کردند اما در این دوره فضای سردی بر روند انتخابات حاکم است و شور و شوقی دیده نمی شود.