فرمانده نزاجا از برای ساخت ۵ بیمارستان صحرایی جهت پایش سلامت و واکسیناسیون و ظرفیت ساخت ۱۵ بیمارستان صحرایی این نیرو خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، امیر سرتیپ کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه مراسم افتتاح مرکز واکسیناسیون کرونا و دومین بیمارستان پایش سلامت نزاجا در جمع خبرنگاران اعلام کرد: نیروی زمینی برای مقابله با ویروس کرونا ۲۸ بیمارستان اصلی خود را به بیماران کرونایی اختصاص داد و به تعداد مورد نیاز بیمارستان صحرایی در دیگر مناطق ایجاد کرد.
وی با بیان اینکه ۱۲ هزار نفر از کادر پزشکی نزاجا در این بخش وارد میدان شدند، گفت: امروز هم نیروی زمینی مراکزی را در حوزه واکسیناسیون ملت شریف ایران راه اندازی میکند تا مردم به سهولت دسترسی پیدا کنند.
امیر حیدری گفت: تاکنون ۵ بیمارستان صحرایی را جهت واکسیناسیون پیش بینی کردیم که در صورت نیاز این بیمارستانها تا ۱۵ عدد افزایش پیدا خواهد کرد.
نیروی زمینی ارتش در عرصه مقابله با کرونا شعار «ارتش فدای ملت» را محقق کرد
امیر سرتیپ حیدری با اشاره به اقدامات گسترده ارتش در عرصه مقابله با کرونا گفت: نیروی زمینی ارتش در این عرصه، شعار «ارتش فدای ملت» را محقق کرد.
امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در مراسم افتتاح مرکز واکسیناسیون کرونا و دومین بیمارستان پایش سلامت نزاجا که به همت هوانیروز ارتش راهاندازی شده است، گفت: نیروی زمینی ارتش جهت برگزاری انتخاباتی گسترده و پرشور تمامی ظرفیتهای لازم را پای کار خواهد آورد.
وی با بیان اینکه در این انتخابات نیز همچون گذشته لبیکگوی رهبر معظم انقلاب اسلامی خواهیم بود، افزود: یگانهای بالگردی ما از آمادگی کامل در جهت حمایت و پشتیبانی از برگزاری انتخابات برخوردارند و همچنین دیگر نیروهای ما در مرزها امنیت کشور را تأمین میکنند.
فرمانده نزاجا با اشاره به نقش نیروی زمینی در مقابله با ویروس کرونا گفت: نیروی زمینی محوری از آغازین روزهای شیوع کرونا با قدرت وارد عرصه شد و با غربالگری، ضدعفونی معابر، ایجاد نقاهتگاهها و پذیرش بیماران کرونایی در بیمارستانهای تحت پوشش، بار دیگر شعار «ارتش فدای ملت» را به ظهور رساند.
امیر حیدری اضافه کرد: ارتش پس از ابلاغ ستاد کل نیروهای مسلح به سرعت قرارگاه پدافند زیستی را تشکیل داد و ۲۸ بیمارستان را در خدمت بهداشت و درمان کشور قرار داد؛ ارتش همچنین بیمارستان هاجر را به این موضوع اختصاص داده و ۱۲ هزار کادر پزشکی را در این رابطه به خدمت گرفته است.
وی ادامه داد: نیروی زمینی در ۱۲ استان نقاهتگاه ایجاد کرده و هشت شهید مدافع سلامت را نیز در طول خدمترسانی تقدیم نظام سلامت کشور کرده است.
فرمانده نیروی زمینی ارتش عنوان کرد: الحمدلله با تلاشهای صورت گرفته امروز مرکز واکسیناسیون با دست باکفایت دریادار «سیاری» افتتاح شد و امیدواریم این مرکز اولین مرکزی باشد که واکسن ایرانی در آن تزریق میشود.