استاد علوم سیاسی دانشگاه رازی: برای توسعه کشور و تحقق منافع ملی ظرفیتهای زیادی داریم که باید با انتخاب فرد اصلح و تقویت روحیه امید آفرینی، مسیر پیشرفت کشور را هموار کنیم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، رستمی اظهار داشت: مردم اگر از وضعیت معیشت که در اثر چالشهای داخلی و
وی افزود: حضور در انتخابات به عنوان حق شخصی هر فرد است و از این حق نباید به نفع هیچ کسی گذشت، هر گونه منزوی شدن در عرصه سیاسی میتواند شرایط را سختتر کند.
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: امروز در مناظرات شاهد حضور نگاههای مختلفی هستیم که باید به نگاهی که به صورت واقع بینانه مسیر رشد و توسعه کشور را پیش روی ما ترسیم میکند، اعتماد کنیم.
رستمی گفت: شرکت نکردن در انتخابات نمیتواند تغییری در وضعیت موجود ایجاد کند چرا که حضور در انتخابات به عنوان حقی برای تعیین سرنوشت خودمان است که به ما واگذار شده است و برای متوقف کردن روند گذشته و قدم گذاشتن در مسیر جدید باید در تعیین سرنوشت خودمان سهیم باشیم.
وی افزود: مردم افراد را با وعده هایشان میسنجند که چه صحبتهایی کرده اند و چقدر به آنها جامه عمل پوشانده اند، تنها حرف زدن کافی نیست که اگر بین شعار تا عمل فاصله زیادی باشد اعتماد مردم سلب میشود.
استاد علوم سیاسی دانشگاه رازی گفت: ما متاسفانه در این مدت پاسخگویی را خیلی تمرین نکرده ایم، گزارشهای سه ماه و ۶ ماههای که مدیران ارایه میدهند، باید مصداق عینی داشته باشد تا در مردم باورمندی ایجاد کند، باید برای وعدهها برنامه ریزی کنیم به طور مثال در زمینه بیکاری باید با مصداق عینی برای مردم توضیح دهیم که چه اتفاقاتی افتاده است.
رستمی اظهار داشت: نباید با شعارهای غیر واقع بینانه آدرس غلط به مردم داد، باید با پاسخگویی شفاف و بیان مصداقهای عینی زمینه اعتماد بیشتر مردم فراهم شود.
وی افزود: قطعاً حضور مدیران مجرب، شفاف سازی، به کارگیری نیروهای جوان و جهادی، استفاده از ظرفیتهای نخبگان و شایستگان در عرصههای مدیریتی میتواند منشا خیر و برکت در کشور شود.