مسوول سازمان بسیج استادان حوزه علمیه اصفهان گفت: اساسی ترین موضوع مشارکت حداکثری مردم است و حضور در پای صندوق به معنای رأی به جمهوری اسلامی و پذیرفتن نظام و قانون اساسی است.
وی با اشاره به اهمیت انتخاب فرد اصلح و توجه به سوابق نامزدها گفت: لازم است که در انتخابمان بسیار حساس باشیم و با توجه کردن به سابقه و کارنامه گذشته نامزدها، شایسته ترین فرد که نسبت به مردم و مذهب تعهد دارد را انتخاب کنیم.
مسوول سازمان بسیج استادان حوزه علمیه اصفهان با ابراز تأسف از سخن برخی که مدرک حوزوی را در مقایسه با مدرک کلاسیک، فاقد اعتبار میدانند، افزود: این نگاه به معنای بیریشه دانستن علم و دانش در ایران، انکار سابقه علمی کشور و نادیده گرفتن کل بنیادها و استوانههای علمی ایران عزیز است و هیچ ملتی با سابقه خودش این کار را نمیکند.
حجت الاسلام خطاط ادامه داد: آیا سابقه علمی ایران منحصر به یکی دو قرن است؟ آیا افتخارات علمی گذشته و علمای برجسته در علوم مختلف باید نادیده گرفته شوند؟ آیا ابوعلی سینا، فارابی، شیخ طوسی، خواجه نصیرالدین طوسی، علامه مجلسی، علامه طباطبایی و ... باید نادیده گرفته شوند؟ مدارک کلاسیک از هر جایی که اعتبار گرفته است مدارک حوزوی نیز از همانجا اعتبار یافته و تفاوتی ندارد.
وی با توصیه به نامزدهای ریاست جمهوری نسبت به رعایت اصول اخلاقی و دینی، گفت: امام صادق علیهالسلام و شاگردان ایشان مناظرات بسیاری انجام داده اند و کتابی تحت عنوان احتجاج طبرسی برخی از این مناظرات را تدوین کرده است و امامان معصوم و بزرگان ما در مناظره هایشان هیچگونه بیادبی، توهین و گستاخی نکرده اند.
مسوول سازمان بسیج استادان حوزه علمیه اصفهان با اشاره به اهمیت شورای شهر، تاکید کرد: باید دقت کنیم کسانی وارد شوراها شوند که شهر را آباد کنند نه اینکه با ارتکاب به مفساد از مسوولیت کنار بروند.