شیشه گری سنتی از مهمترین صنایع دستی استان تهران با ظرفیت تولید و اشتغال بالا محسوب میشود.
رئیس اداره میراث فرهنگی پاکدشت در مصاحبه با خبرگزاری صدا وسیمای استان تهران گفت: بیشتر کارگاههای شیشه گری به روش سنتی در سه شهرستان ورامین، پاکدشت و قرچک واقع شده است و این کارگاهها ظرفیت بالایی را در تولید و اشتغال این استان به خود اختصاص داده اند.
وی گفت: شیشه گری یکی از ۱۲ شاخه صنایع دستی است که در شهرستان پاکدشت رواج دارد و این شهرستان یکی از مراکز مهم تولید ظروف و لوازم شیشهای به روش شیشه گری سنتی محسوب میشود.
وی افزود: تنها در یکی از این کارگاههای شیشه گری در روستای محمود آباد واقع در بخش مرکزی پاکدشت، ۷۰ نفر مشغول به کار هستند و سالانه بیش از ۵۰۰ هزار قطعه انواع ظروف شیشهای تولید میشود.
وی گفت: تمام افراد شاغل در این کارگاه در حال حاضر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند و تولیدات این کارگاه کوچک بخش قابل توجهی از نیاز بازار داخل به ظروف شیشهای آشپزخانه و دکوراسیون را تامین میکند.
تاجمیری افزود: سال ۹۱ بعد از ۲۰ سال موفق شدم کارگاه کوچکی را با ۳ نفر کارگر راه اندازی کنم و با توجه به علاقه و انگیزه بالایی که در این کار داشتم بدون هیچگونه وام و حمایت دولتی کار را توسعه دادم و امروز ۷۰ نفر به طور مستقیم و حدود ۱۵۰ نفر به طور غیر مستقیم درکارگاه من مشغول به کار هستند.
وی گفت: اکنون که در رقابت با محصولات خارجی توانسته ایم اعتماد مشتریان خود را جلب کنیم به حمایت مسئولان برای توسعه کارگاه و افزایش اشتغال نیازمندیم.
وی افزود:اگرمسئولین شهرستان جواز احداث سوله در روستای محمود آباد برای این کارگاه صادر کنند، میتوانیمد با استقرار تجهیزات به روز در محیط استاندارد ومناسب برای حداقل ۱۵۰ نفر دیگر به طور مستقیم اشتغال ایجاد کنیم.