مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی از افزایش ۵۵ درصدی تولید گوشت قرمز امسال در استان خبرداد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ شانقی گفت: تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای دام این استان امسال نسبت به مدت مشابه قبل آن ۵۵ درصد افزایش یافته است.
او افزود: یکهزار و ۹۶۰ تن گوشت قرمز امسال در کشتارگاههای دام استان مرکزی تولید شد در حالیکه میزان تولید این محصول در مدت مشابه سال گذشته یکهزار و هفت تن بود.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی ادامه داد: ۴۰ هزار و ۳۱۲ راس دام از ابتدای سال جاری تاکنون در کشتارگاههای دام استان مرکزی کشتار شد کهاین شاخص در قیاس با مدت مشابه قبل ۵۳ درصد افزایش دارد.
شانقی یادآورشد: ۲۶ هزار و ۱۹۹ راس دام در مدت مشابه سال گذشته در کشتارگاههای این استان کشتار شد.
او افزود: ۱۴۶ راس دام سبک و سنگین از ابتدای سال جاری در کشتارگاههای دام استان مرکزی بهدلیل ضایعات مرضی، لاغری و بیماریهای مختلف از چرخه مصرف انسانی خارج شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی ادامه داد: پنج میلیون و ۷۵۰ هزار قطعه طیور امسال در کشتارگاههای طیور استان مرکزی کشتار و ۱۲ هزار و ۴۸ تن گوشت سفید در این واحدها تولید شد.
شانقی گفت: ۵۷ هزار و ۴۲ قطعه طیور غیر قابل مصرف در کشتارگاههای استان ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
او بیان کرد: ۱۷ هزار و ۲۶۹ مورد بازدید بهداشتی امسال از واحدهای تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی استان مرکزی انجام و ۱۳ هزار و ۸۶۷ کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف در این بازدیدها ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: ۲۴۵ مورد نمونه برداری از فرآوردههای خام دامی در این بازدیدها انجام و ۳۵ واحد متخلف شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شدند.
شانقی در پایان خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی و مشاهده کشتار خارج از کشتارگاه مراتب را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.