قائم مقام ریاست سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای از آغاز طرح بازسازی ناوگان حمل و نقل جادهای کشور از آذربایجان غربی و با تلاشهای اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان آغاز میشود.
وی ادامه داد: نوسازی ناوگان مینی بوس در حوزه حمل و نقل جادهای مسافر در اولویت سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای بوده و برای حمایت از تولید کننده و مصرف کننده آمادگی حمایتهای هدفمند با مدنظر قراردادن نفع هردو طرف است.
در ادامه این سفر قائم مقام ریاست سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با حضور در پایانه مرزی تمرچین از افزایش جذابیتهای رفاهی و معیشتی برای کارکنان پایانههای مرزی خبر داد و یادآور شد: برقراری عدالت در پرداختیها با توجه به شرایط سخت کار در مرز و همچنین مقایسه میزان سختی کار بین پایانههای مرزی در جهت رعایت عدالت در پرداختیها و تامین معیشت کارکنان در دستور کار بوده در کارگروه ویژهای این امر درحال رسیدگی است.
وی یادآور شد: تنوع در احکام مدیران و تفاوت در نوع استخدام کارشناسان مستقر در پایانههای مرزی درحال بررسی بوده و کلیه کارکنان با پست پایانه مرزی میبایست در محل درج شده در احکام خدمت نمایند.
این مقام مسئول در ادامه این سفر استانی با حضور در جمع نمایندگان صنوف بخش حمل و نقل جادهای از نزدیک در جریان مطالبات، پیشنهادات، انتقادات و مشکلات این صنف قرارگرفت و گفت: با رایزنیهای صورت گرفته مشکل سوخت ناوگان باری در حال رفع بوده بطوریکه تخصیص سوخت در بازه زمانی۱۵ روز انجام شده واین زمان کمتر خواهد شد.
همچنین تسهیلاتی همچون قرض سوخت اضافی و کسر در ماههای آتی نیز برای رانندگان در نظر گرفته خواهد شد.
مداح در خصوص جرایم کمیسیون ماده ۱۲ مربوط به تخلفات شرکتهای حمل و نقلی اذعان داشت: جرایم مدنظر براساس نوع تخلف، عمدی یا سهوی بودن آن قابل تغییر و اعمال است که در اینخصوص ادارات استانی تنفیذ اختیار شده اند.
مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای نیز در این سفر با بیان اینکه رفع موانع خدمت و حمایت از فعالان حمل و نقل جادهای در سالی که توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی بعنوان سال “تولید، پشتیبانیها و مانع زدایی” نامگذاری شده است، اولویت اصلی سازمان را تشکیل میدهد، گفت: در بخش حمل و نقل مسافر بجز مسائل مورد طلب مسافران و تامین رضایتشان در موارد دیگر رویکرد ارشادی مدنظر بوده و با رویکرد راهبردی کشور در صدد افزایش تعاملات با ادارات استانی وصنوف مربوطه هستیم.
داریوش باقرجوان از پیگیری برای برخی تخلفات غیرعمد در کمیسیون ماده ۱۲ خبر داد و اضافه کرد: بخشودگی عوارض آزادراهی بعنوان یکی از مصوبات مورد مطالبه بوده و تا حصول نتیجه مورد نظر ادامه خواهیم داد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای آذربایجان غربی نیز با بیان اینکه ۹۸ درصد حمل و نقل در استان بصورت زمینی است، گفت: از ۹ مرز بین المللی در این استان، ۶ مرز رسمی زمینی بوده که نشان از سهم ۲۳ درصدی آذربایجان غربی از مجموع مرزهای زمینی فعال کشور است که ۶۴ درصد واردات و صادرات زمینی کشور نیز از طریق مبادی ورودی و خروجی این استان انجام میشود.
ارسلان شکری ادامه داد: سالانه بالغ بر ۱.۵ میلیون تن کالای ترانزیتی از مرزهای استان بویژه پایانه مرزی بازرگان جابجا میشوند که رتبه سوم کشوری در این ارتباط از آن پایانه مرزی بازرگان است.
وی با اشاره به سهم ۵ درصدی آذربایجان غربی در حمل و نقل جادهای کالا یادآور شد: بیش از ۲۷۰۰ دستگاه ناوگان مسافری با ۱۰ هزار راننده و ۲۷ هزار دستگاه ناوگان باری با ۳۳ هزار راننده در بخش حمل و نقل جادهای استان فعالیت دارند.
شکری اضافه کرد: استان آذربایجان غربی بصورت طولی ۸۰۰ کیلومتر بوده که با داشتن۱۲ هزار کیلومتر شبکه راههای ارتباطی به کارگاه سازندگی در زمان کنونی تبدیل شده است.
بازدید از روکش آسفالت ورودی شهرستان نقده بطول۳.۸ کیلومتر با مبلغ قرارداد نزدیک به ۸۰ میلیارد ریال از دیگر برنامههای کاری این سفر در روز دوم را شامل بود.